Rūmuose – 775 kambariai, iš jų – 19 pokylių salių, 52 karališkieji ir svečių miegamieji, 188 darbuotojų miegamieji, 92 kabinetai, 78 vonios kambariai. „Home Advisor“ suskirstė rūmus į tris dalis: į centrinė bloką, karalienės Elžbietos apartamentus ir rytinį sparną. Paskui komanda surinko visus egzistuojančius aukštų planus, interjero nuotraukas ir nusiuntė savo tyrimų rezultatus architektei Jelenai Popovai, kad ji nubraižytų bendrą planą, rašo portalas apartmenttherapy.com.

Lankytojai įeina į rūmus pro centrinį bloką. Įėję jie pamato didžiulius laiptus ir karališkosios šeimos narių portretus. Centriniame bloke yra ir muzikos salė, žaliasis piešimo kambarys, baltasis piešimo kambarys, oficialių vakarienių salė, kurioje 2011 m. vyko princo Williamo ir Kate Middleton vestuvių pokylis.

Bakingemo rūmų interjeras (Knyga „Buckingham Palace: The Interiors“/Kayleigh Jankowski nuotr.)

Planą rasite ČIA.

„Home Advisor suteikė galimybę karališkosios šeimos gerbėjams pažvelgti ir į karalienės Elžbietos privačius apartamentus. Iš beveik 800 patalpų rūmuose karalienė kasdien naudojasi tik šešiais kambariais. Visą rūmų planą rasite „Home Advisor“ interneto svetainėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)