Natūralaus medžio spintelės

Pernai pirmą kartą per keletą metų buvo pastebėtas lūžis, kai žmonėms atsibodo baltas virtuvės dizainas. Šiltesnės medinės spintelės grįžo į madą kartu su moderniu ir šviežiu posūkiu. Tai nėra tos pačios vyšninės ar medaus spalvos ąžuolinės spintelės, kurios vyravo 90-aisiais. Dabar ryškėja natūralios, paprastos ir nekoreguotos spalvos medienos tendencijos.

Virtuvės tendencijos

Spalvotos spintelės

Nustojus varvinti seilę į natūralaus medžio spintelių nuotraukas, galima užmesti akį ir į dažytas spinteles, ypač tamsiai mėlynas ir žalias. Įdomu, ar ilgai išliks ši mada, tačiau ji tikrai turi potencialo.

Žalvarinė įranga

Nesvarbu, ar mėgstate šį metalą, ar ne, žalvarinė armatūra, čiaupai tikrai išliks „ant bangos“ artimiausioje ateityje. Taip, dauguma dizainerių iš tiesų labiau linksta prie poliruoto nikelio ir juodų matinių paviršių, tačiau šioms medžiagoms prasimušti reikėjo nemažai laiko, tad jos irgi dar nenugrims į užmarštį.

Virtuvės tendencijos

Juoda matinė apdaila

Juodi matiniai paviršiai atėjo į madą prieš porą metų. Tai buvo puikus variantas tiems, kurie nenorėjo savo namuose matyti žalvario ir kuriems iki gyvo kaulo įgriso poliruotas nikelis bei bronza. Ši tendencija atnešė taip stipriai reikalingo modernumo net ir tradicinėms erdvėms.

Dvispalvės spintelės

Šis konceptas tikrai nėra naujas, tačiau pastaraisiais metais labai išpopuliarėjo. Toks virtuvės dekoravimo būdas yra gana tradicinis, tačiau jis gali reikšti galutinį baltos virtuvės koncepto žlugimą. Nauja mada – medinė virtuvės sala, apsupta baltomis spintelėmis viršuje ir spalvotomis arba medinėmis spintelėmis apačioje. Gali būti ir dramatiškai juoda sala su mediena visur kitur.

Virtuvės tendencijos

Atviros lentynos

Pagrindinius argumentus, kodėl neverta rinktis atvirų lentynų, žino visi – tai besikaupiančios dulkės ir netvarka. Atvirų lentynų mada virtuvėje nėra naujas dalykas, tačiau pastaruoju metu ji taip pat užėmė garbingą vietą.

Daugiau dramos ant sienelių

Paprastos keraminės plytelės yra puikios dėl daugelio priežasčių, pvz., jos pakankamai pigios, jas paprasta iškloti ir jos tikrai ilgalaikės. Tačiau tokia apdaila tinka ne visiems ir ne visada. Kartais norisi pridėti kažko ypatingo, kitokio ir truputį daugiau asmeniško. Cementinės plytelės, kurios gali būti ir spalvotos, ir dekoruotos įvairiais raštais, dabar naudojamos ne tik virtuvės grindims, bet ir sienelėms.

Virtuvės tendencijos

Svetainės verti kilimai

Vis dažniau virtuvėje galima pastebėti didžiulius kilimus. Ir tai ne paprasta kiliminė danga, o išties nuostabūs ir puikiai tinkantys svetainei. Ši nauja tendencija nereikalauja daug vargo, tačiau atnaujins erdvę ir paslėps bjaurias plyteles, jei esate nuomininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)