110
Kitas

2. Džiuto kilimai

Ką daryti, kad šiandieninių dizaino sprendimų nesigailėtumėte po 10 metų? Pradėkite nuo interjero dizainerių rekomendacijų. Jie neturi krištolinių būrimo rutulių, tačiau ne vienerius metus mokėsi, studijavo dizainą, taigi turi įžvalgų, kas išliks, netaps trumpalaike mados tendencija, rašo apartmenttherapy.com.

Pasak dizainerių, šios namų dekoro tendencijos yra nesenstanti klasika:

1. Atviros lentynos

Atvirose lentynose matysis įvairūs dirbiniai, šeimai brangūs daiktai, suvenyrai iš kelionių ir pan. Dizainerės Johanna Vente Anderson ir Fiona Burr sako, kad atviros lentynos niekada neišeis iš mados: „Mums patinka įkomponuoti senovinių dirbinių, jie suteikia erdvei šilumos, įneša tekstūros ir istorijos sluoksnių“, – teigė jos.

Atviros lentynos suteikia stilistinio lankstumo – prie sienų pritvirtintos tik lentynos, tad visada galite be didelių pastangų atnaujinti dekorą. Pakanka vienus daiktus lentynose pakeisti kitais. Jei atrodo, kad lentynose įsiviešpataus netvarka, sudėkite suvenyrus į gražias dėžutes ar pintines. Ilgaamžiškiausios – medinės ar metalinės lentynos, paprastų, aiškių linijų, tokios lentynos tiks prie bet kokio interjero.

110
Kitas

2. Džiuto kilimai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją