Nedidukę studiją jis susimeistravo po judriu tiltu Ispanijos Valensijos mieste, rašo britų dienraštis „The Daily Mail“.

Čia jis turi parafino lempą, todėl gali dirbti naktimis, jei nesinori grįžti namo. Čia galima ir prigulti. Tiesa, be poros gerų ausų kištukų vargu ar pavyks nusnūsti.

Mikrostudijos pagrindas yra judanti metalinė platforma, prie kurios pritaisyti ratukai. Rankomis sukant ratukus galima nuvažiuoti nuo vieno tilto galo iki kito. Platforma privažiuoja prie tilto atramos, ant kurios pritaisytas stalas ir pora lentynų.

Norint daugiau privatumo, konstrukcijos šonus galima uždengti plokštėmis. Nuotraukose matyti, kad studijoje visiškai pakanka vietos vienam žmogui. Čia yra stalas, kėdė ir kelios lentynos daiktams pasidėti.

Tikslios savo studijos vietos dizaineris neatskleidžia, kad niekas jos nerastų.

Pasakodamas apie savo įkvėpimo šaltinį F. Abellanasas sakė: „Trobelės koncepcija man yra svarbi nuo pat vaikystės. Kalbu ne apie medinę trobelę kažkur kalnuose, bet apie vietą, kurioje būtų galima pasislėpti ir pabūti su savo mintimis“.

„Jausmas, apimantis kai būdamas pasislėpęs girdi ir matai, kas vyksta aplinkui, kai gali stebėti pravažiuojančius automobilius bei traukinius ir likti nematomas, man suteikia didžiulę ramybę“, – sakė dizaineris.

Jis pridūrė, kad šis projektas gyvuos tol, kol kas nors jį ras ir, pavyzdžiui, apvogs arba kol išprašys kokios nors tarnybos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)