Vilniuje parduodamas unikalus butas – prabangiai įrengtas, praktiškai ant naujai pastatyto namo stogo, su lodžija ir terasa.

Tačiau šis objektas, pasak jį siūlančio brokerio, turi ir keletą trūkumų. Pavyzdžiui, jis ketvirtame aukšte, nėra lifto ir pirkėjai, kuris, skaičiuojant kvadratiniais metrais, turėtų mokėti pakankamai brangiai, į tokį objektą žvelgia atsargiai.

Kitas jo niuansas, smarkiai mažinantis potencialių pirkėjų ratą, tai plotas. Tik 30 kvadratinių metrų. Jaunai šeimai mažoka, studentui ar ką tik gyvenimą pradedančiam jaunam žmogui brangoka. Tikslinė auditorija, kuriai gali būti įdomus toks objektas, tai verslininkas iš kito miesto, kuriam Vilniuje reikia išskirtinio būsto svečiams ir pačiam gyventi, kai su reikalais atvažiuoja į sostinę.

Čia šio objekto aprašymas, kurį brokeris pateikė portale „alio.lt“.

Prabangiai įrengtas butas su terasa, tarp Žvėryno ir Karoliniškių, pušyno apsuptyje, išskirtinę kokybę bei patogią buitį vertinantiems žmonėms.

Interjeras kruopščiai projektuotas, kurtas ypatingai atidžiai parenkant itališkas aukščiausios kokybės medžiagas ir įrangą.

Bute niekada negyventa. Parduodamas su visais naujais baldais ir buitine technika.

Bendras plotas: 30.88 kvadratinių metrų (butas) ir kambarys žiemos-sodas 19.89 kvadratiniai metrai (grindinis šildymas ir papildomai du radiatoriai. Šiluminis komfortas vienodas žiemos sode ir bute). Terasa 25.17 kvadratiniai metrai.

Butas parduodamas su požemine automobilio stovėjimo vieta ir sandėliuku.

Kaina, 145 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)