Viena pagrindinių šio projekto išraiškos priemonių – mediena. Neutralūs pilki ir juodi tonai leidžia suskambėti natūraliam medienos koloritui. Vienas ryškiausių interjero akcentų – natūralios medienos mozaika, naudojama dalies sienų ir baldų apdailai. Svetainės zonai, miegamajam ir drabužinei šilumos suteikia plačios parketlentės ir baldai su medžio elementais.

Butas nuomai / Interjero autorė Edita Stankevičiūtė - Righetto

Miegamasis – dažniausiai pati asmeniškiausia būsto erdvė. Kadangi šis miegamasis neturės nuolatinių savininkų, buvo nuspręsta jį daryti kiek universalesnį. Nenutolstant nuo bendros buto koncepcijos, išlaikomas neutralus natūralaus medžio koloritas. Tapetai ir patalynė išmarginti subtiliais geometriniais raštais. Tamsios sienos kuria jaukią ir ramią aplinką poilsiui. Patogi, pilku gobelenu aptraukta dvigulė lova su minkštu atlošu taip pat tampa miego simboliu. Miegamajame vengta ryškių, dėmesį blaškančių elementų.

Butas nuomai / Interjero autorė Edita Stankevičiūtė - Righetto

Apšvietimas naudotas gana saikingai, šviesa koncentruojama ten, kur jos labiausiai reikia, ir ten, kur ji gali padėti atskleisti išraiškingiausius interjero elementus. Pagrindiniame kambaryje įtaisyti modernūs balti virštinkiniai LED lubų šviestuvai. Virš valgomojo stalo kaba dekoratyvūs stikliniai šviestuvai.

Kadangi butas nėra labai didelis, buvo atsisakyta didelio vonios kambario greta miegamojo: jo erdvė panaudota drabužinei ir pačiam miegamajam išplėsti. Kompaktiškame vonios kambaryje įrengtas dušas, pakabinamasis tualetas ir baldas su pastatomuoju praustuvu. Šioje patalpoje išlaikomas neutralus koloritas, kaip ir visame bute, tačiau labiau akcentuojamos skirtingų medžiagų tekstūros: akmens faktūros ir natūralaus akmens plytelės derinamos su medienos imitacijos mozaika. Į šį žaismą įtraukiamas ir rankų darbo praustuvas. Siekiant išlaikyti kolorito tąsą, pasirinkti juodos spalvos santechnikos įrenginiai: maišytuvas, tualetas, dušas, gyvatukas.

Ryškiausios interjero detalės yra medžio ir akmens mozaikos, atskleidžiančios natūralų šių medžiagų grožį. Pasirinkta moderni, gana švari estetika, neperkrauta dekoratyvių detalių, bei patvari ir moderni apdaila, savo natūralumu kurianti jaukią ir šiltą namų atmosferą.