Dažniausiai baltarusiai renkasi 200-300 kvadratinių metrų ploto kotedžus, tačiau yra tokių, kuriems reikia žymiai daugiau erdvės.

Realty.tut.by apžvelgia kelis tokius variantus. Tiesa, visų šių objektų savininkai jų nori atsikratyti.

600 kvadratinių metrų ploto namas – Malofejevska gyvenvietė

Plytų namas, kurio langai puošti dekoratyvinėmis grotomis. Trys aukštai ir cokolinis aukštas. Bendras šių rūmų plotas – 600 kvadratinių metrų. Sklypo plotas siekia 20 arų.

Pirkėjas čia ras garažą, pavėsinę, sodą. Namo stogas dengtas čerpėmis. Visos komunikacijos priklauso miestui. Tvora taip pat iš plytų. Namo rūsyje įrengta pirtis ir baseinas. Pardavėjai už šiuos namus nori 950 tūkst. dolerių, tačiau pasirengę derėtis.

900 kvadratų metrų ploto namas – Dolginovsko gyvenvietė

Šis dviejų namų kompleksas 19 arų sklype bandomas parduoti jau ne pirmus metus. Pirmasis žodis, ateinantis į galvą, apžiūrėjus šį šeimos lizdelį, yra perteklius.

Čia rasite viską – pradedant daugybe gyvenamųjų kambarių ir baigiant sporto sale bei baseinu.

Svečių namelyje galima pasimėgauti ir sūkūrine vonia, kurioje patogiai jausis net šeši žmonės. Netinka sūkurinė vonia? Tuomet jūsų paslaugoms net trijų rūšių saunos: turkiška, rusiška ir infraraudonųjų spindulių. Visos įrengtos gana prabangiai. Jeigu pramogų dar per mažai, jums padės biliardo stalas.

Namas parduodamas už 1,2 mln. dolerių – už tokius pinigus gausite viską, kas jame yra. Pardavėjai sako, kad dėl kainos galima derėtis.

938 kvadratinių metrų dvaras – Kolodišči miestelis

Šis įspūdingas rūmas stovi 40 akrų sklype.

Akį traukia puošnūs laiptai ir klasikinis interjeras. Visos komunikacijos – centrinės. Pirkėjas ras net du garažus. Namuose penki miegamieji, penki vonios kambariai, pirtis, baseinas. Sklypo plotas siekia beveik 18 arų. Už jį pardavėjai tikisi gauti 1,95 mln. dolerių.

990 kvadratinių metrų tvirtovė – Prilepai

Mano namai – mano tvirtovė, teigiama keturių aukštų kotedžo pardavėjų parengtame reklaminiame buklete. Šio namo plotas – 990 kvadratinių metrų. Čia rasite kompaktišką baseiną ir pirtį. Gera žinia daržininkystės entuziastams: 30 arų sklype jūsų rankų laukia nemenko dydžio šiltnamiai. Namas įrengtas gana kukliai, o dėl kainos galima derėtis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)