„Bright Side“ pateikia patarimų, kaip įsirengti mažą miegamąjį:

1. Nedažykite miegamojo sienų tamsiomis spalvomis. Šviesūs dažai ar sienų apmušalai vizualiai didina kambarį.

2. Nebijokite ryškių spalvų – ryškios sienos, ryškūs paveikslai, spalvingos užuolaidos, antklodė pagyvins kambarį. Žinoma, nepersistenkite.

3. Labai dažnai miegamasis yra ir jūsų drabužinė, o didžiulės spintos užima daug erdvės. Statykite šviesią spintą, kad kambaryje vizualiai atrodytų erdviau.

4. Įprastos spintos alternatyva – spinta įrengta sienos nišoje, o vietoje durelių – užuolaidos, kurios suteiks interjerui lengvumo.

5. Sezoninius drabužius kabinkite ant kabliukų, kad jie būtų po ranka. Retai nešiojamus drabužius galite sulankstyti ir sudėti į lentynas, o jas nudažyti sienų spalva.

6. Minimalizmas – tinkama dizaino koncepcija nedideliam kambariui. Palikite tik būtinus baldus, o kambarį pagyvinkite keliais dekoro elementais.

7. Jei mažas miegamasis – paauglio, studento, reikės vietos dar ir rašomajam stalui. Visi baldai kambaryje turi būti kompaktiški, daugiafunkciniai.

8. Vaikų ir paauglių miegamiesiems tiks ryškūs, spalvingi tonai. Šiuo atveju pasitelkite sodrias spalvas.

9. Jei miegamuoju dalinasi du vaikai, vietos sutaupys dviaukštė lova.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)