Vertėtų nepatingėti ir paieškoti tinkamų akcentų miegamajam, rašoma architectureartdesigns.com.

Gėlės, kambariniai augalai

Žalumynai – vertingi namų puošybos elementai. Kambariniai augalai padeda sukurti jaukią, gyvybingą aplinką, ypač tuose kambariuose, kuriuose trūksta žalumos, gyvumo. Ženkite dar vieną žingsnį ir pamerkite miegamajame gyvų gėlių – jūsų nakties poilsio kambaryje atsiras spalvų, oras gardžiau kvepės. Yra daugybė variantų, kaip įkomponuoti į miegamojo interjerą augalų: ant grindų statomi vazonai ir vazos, vijokliniai augalai, pakabinami vazonai ir t. t.

Storalapis

Patogūs baldai

Dizaino elementai, skoningos dekoracijos išties svarbūs, kita vertus, miegamasis turi būti ir praktiškas. Patogus krėslas, sofa dviem, patogus čiužinys – komforto suteiksiantys miegamojo atnaujinimai. Pakeiskite kitais nusidėvėjusius baldus, pasenusius, iš mados išėjusius daiktus, baldus, kurie nėra patogūs – tokie atnaujinimai verti investicijų.

Kalėdos namuose

Užuolaidos, šviesdengės ir pan.

Užuolaidos ir kiti langų dangalai – estetikos ir praktiškumo derinys, taigi yra tiesiog idealus sprendimas tems, kas nori atnaujinti miegamąjį. Tinkamai parinkus spalvą, užuolaidos ar ritininės užuolaidos sulaiko nuo nepageidaujamų šviesos šaltinių naktį, o dieną, jas atitraukus, pakėlus, į vidų patenka dienos šviesos ir saulės. Gali atrodyti, kad užuolaidos ir pan. – nereikšminga detalė, tačiau įsidėmėkite – tinkamas dizainas labai dažnai iš pagrindų keičia kitus kambario dekoro aspektus.

Šviestuvai, lempos

Apšvietimas – vienas iš svarbiausių miegamojo dizaino aspektų, deja, jam dažnai skiriama per mažai dėmesio. Miegamasis gali atsiskleisti visiškai naujai, įsigijus vintažinę lempą, pakabinus tinkamai parinktą šviestuvą, netgi pakeitus pastatomos lempos gaubtą į kitos spalvos gaubtą. Apšvietimo elementų keitimas – nesudėtingas, juos galima keisti dažnai, o pasitelkus lempas, lengva sukurti jaukią atmosferą miegamajame.

Miegamasis

Tobulo miegamojo dizaino beieškant

Kuriant, tobulinant, ieškant idealios miegamojo dizaino schemos, nė viena detalė nėra nereikšminga, visas jas būtina apsvarstyti. Pats mažiausias akcentas, paprastutis dekoro elementas padės užbaigti norimą vaizdą, stilių. Baigiamieji štrichai – išskirtinai akcentai, puošmenos ir pan., yra ne mažiau svarbūs nei grindų danga, spalvų schema, juos būtina rinkti dėmesingai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)