Garsi aktorė įsigijo namą paplūdimio miestelyje Venecijoje, Kalifornijoje, už 4,6 milijono dolerių (4,13 milijono eurų).

Namas yra šviesus, saulėtas, čia įrengtas modernus baseinas. Lauke yra daugybė vietos laiko praleidimui, įkurta puiki poilsio zona.

Viduje įrengti du miegamieji, trys vonios kambariai, kurie puikiai išsitenka 260 kv. metrų ploto name. Šeimininkės miegamajame yra tikra svajonių drabužinė su sala bei gausybe vietos visiems E. Clarke drabužiams. Miegamajame taip pat yra vonia, kurioje aktorė gali atsipalaiduoti po intensyvių filmavimų.

Namų centras, kad ir kaip bebūtų, yra virtuvė su valgomojo zona. Virtuvė gali pasigirti marmuriniais stalviršiais, o valgomojo zonoje įrengtos lubas siekiančios knygų lentynos.

Šioje erdvėje taip pat įkurta darbo zona, įskaitant ir rašomąjį stalą, todėl E. Clarke čia gali netrukdoma skaityti būsimus scenarijus.

Didžiausias šių namų privalumas vis dėlto yra natūralios šviesos gausa. Namą projektavę architektai pasistengė, kad kiekvienas kambarys būtų sklidinas saulės šviesos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)