1. Tarpusavyje derančios sofos ir foteliai

Dauguma žmonių įpratę manyti, kad tinkamiausia pirkti baldų komplektus, pavyzdžiui, sofą ir fotelius. Vis tik šios taisyklės laikytis visai nebūtina: galite drąsiai pirkti visiškai skirtingus krėslus ir derinti juos su iš esmės kitokia sofa. Svarbiausia, kad šie baldai turėtų panašumų su kuriais nors kitais namų interjero elementais.

Interjero sprendimai

2. Miegamojo baldai

Visai nebūtina pirkti miegamojo baldų komplekto. Kuo puikiausiai išsiversite be jo įsigiję pora dailių staliukų prie lovos.

Interjero sprendimai

3. Baltos sienos

Sienos jūsų namuose gali būti baltos išvengiant ligoninės įspūdžio, jei tik patalpoje nebus per didelio baltos spalvos objektų kiekio. Svarbiausia tinkamai planuoti akcentus, o tada jau liks tik džiaugtis šviesiu ir patraukliu interjeru.

Interjero sprendimai

4. Baldai – palei sienas

Toks sprendimas itin dažnas, nes, anot daugelio, taip užtikrinama daugiau laisvos erdvės. Tenka pripažinti, kad tais atvejais, kai kambarys iš tiesų labai nedidelis, kitokių variantų paprasčiausiai nelieka. Jei vis tik kambarys gana erdvus, su šiuo stereotipu atsisveikinkite kartą ir visiems laikams.

Interjero sprendimai

5. Nuobodžios vonios kambario plytelės

Mūsų dienomis būdų vonios kambariui dekoruoti yra begalės, todėl neabejotinai laikas pasakyti griežtą „ne“ nuobodžiosioms plytelėms. Išmėginkite iš akmens masės, betono ar netgi medienos pagamintas plyteles – rezultatas jus neabejotinai nudžiugins.

6. Tarpusavyje derantis stalas ir kėdės

Paįvairinkite virtuvės interjerą įsigydami stalą ir kėdžių iš skirtingų kolekcijų. Rekomendacija elementari – drąsūs eksperimentai.

Interjero sprendimai

7. Dideli baldai

Masyvūs sofos porankiai ir nugarai skirtos atramos nebėra populiarūs. Paprastos formos, subtilesni dydžiai – štai šių dienų tendencijos. Rinkdamiesi baldus vadovaukitės šia taisykle: kuo mažesnis kambarys, tuo mažesni foteliai, sofos ir stalai.

Interjero sprendimai

8. Ryškiaspalvis vaiko kambarys

Vaiko kambaryje turėtų vyrauti ramybė, todėl ryškios spalvos visai nėra privalomas šios erdvės atributas. Pastebėtina, kad ramesnių atspalvių erdvėje vaiko vaizduotė lavinama sėkmingiau. Užuot rinkęsi akį rėžiančias spalvas interjerui kurti, erdvę įvairinkite žaislais, plakatais ir piešiniais.

Interjero sprendimai

9. Betonas – per šiurkštus

Būdų betonui interjere panaudoti tikrai netrūksta. Ši medžiaga moderniame interjere atrodo tiesiog puikiai. Didelis betono privalumas – atsparumas vandeniui, todėl jį drąsiai galima naudoti įrengiant vonios kambarį.

Interjero sprendimai

10. Tiulio užuolaidos

Jei tik turite tokį norą, be jokių sunkumų išsiversite be tiulio užuolaidų. Verta pastebėti, kad nedidelės erdvės atrodo didesnės be tokio tipo langų aksesuarų.

Interjero sprendimai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)