Būtas, kurio interjerą sukūrė R. Jautakaitė, yra Pavilnyje. Jis skirtas jaunai, labai daug dirbančiai porai, tad ir interjeras, anot dizainerės, skirtas maksimalistams ir individualistams.

„Taip atsitiko, kad tarp užsakovų ir manęs buvo labai gera aura, o tai yra labai svarbu kūrybiniame procese, todėl užsakovai visiškai pasitikėjo mano sprendimais. Toks santykis tarp užsakovo ir interjero dizainerio yra gana retas, labai dažnai tenka taikytis prie įvairiausių norų, pageidavimų, o šiame projekte buvo suteikta visiška laisvė“, – prisimena pašnekovė.

Interjero dizainerė kviečia į  90 kv. m namus, skirtus maksimalistams: pasižvalgykite

Interjero dizainerė tęsia, kad interjere vyrauja žalia spalva ir ji pasirinkta neatsitiktinai: būsto šeimininkai dievina šią spalvą.

„Visuose kambariuose yra žalios spalvos. Tiesa, jos atspalviai šiek tiek skiriasi, kad nebūtų nuobodu. Spalvomis ir atspalviais sukuriamas namų jaukumas, o dideli langai ir aukštos lubos įleidžia į namus daug saulės šviesos. Kai kur lubų aukštis siekia apie 4-4,5m. Namo akcentu tapo tambūras, kurį visą išskyriau pilkšvai žalia spalva, akcentai detalės – bronzinės spalvos. Labai šiltas ir neatsibodęs derinys“, – spalvų gamą name komentuoja interjero dizainerė.

Interjero dizainerė kviečia į  90 kv. m namus, skirtus maksimalistams: pasižvalgykite

R. Jautakaitė pasakoja, kad svetainėje, sujungtoje su virtuve, akcentu tapo vos vos ryškesnis šaldytuvas. Iš viso virtuvės balde yra 5 skirtingos medžiagos, vėlgi, tam, kad nebūtų monotoniška.

„Sunkesniu uždaviniu tapo aukštos lubos, todėl norėdama jas pabrėžti eklektiškai pažiūrėjau į šią problemą: skirtingose zonose panaudojau nemažai skirtingų šviestuvų“, – teigia pašnekovė.

Interjero dizainerė kviečia į  90 kv. m namus, skirtus maksimalistams: pasižvalgykite

Planuojant vonios kambarį, dizainerės teigimu, būta dvejonių: buvo svarstoma apie tamsius atspalvius, tačiau galų gale pasirinktos kiek šviesesnės spalvos.

„Išskyriau tik pagrindinę praustuvo sieną tamsiomis samanų spalvos plytelėmis, kurios nėra vienodos – tai suteikia patalpai žaismingumo. O didelis veidrodis su apšvietimu – prabangos pojūtį“, – sako R. Jautakaitė.

Interjero dizainerė kviečia į  90 kv. m namus, skirtus maksimalistams: pasižvalgykite

Šio būsto įrengimas baigtas šių metų pavasarį, kai medžiagų, darbų kainos dar nebuvo tokios aukštos. Šiandien įrengti tokio tipo būstą kainuotų brangiau. Medžiagos naudotos kokybiškos ir ilgaamžės.

Pasižvalgykite!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)