Mini viešbutyje, pagarsėjusiame tuo, kad kuriant filmą tapo Džeimso, Lilės ir Hario Poterių de Vere namu Godriko dauboje, dabar galima išsinuomoti miegamąjį, ir ne bet kaip, o per „Airbnb“ svetainę. Taigi, nuo šiol persismelkti Hario Poterio pasaulio dvasia bus daug lengviau nei bet kada, rašoma portale apartmenttherapy.com.

Vietovė, kurioje stovi viešbutukas, taip pat verta dėmesio. Remiantis internete pateiktu aprašu, de Vere namas šioje vietoje stovėjo dar XIV a. Vėliau jis buvo beveik sugriautas, tačiau 1929 metais vėl atstatytas. Labai gali būti, kad jame vaidenasi. Vaitoklės Mirtos arba poltergeisto Akilandos hole išvysti gal ir nepavyks, tačiau susipažinkite su viešbučio svetainėje pateikta informacija:

„Jei tikite vaiduokliais, žinokite, kad de Vere namų apartamentuose jų buvo visada ir gausiai. Pirmiausia verta paminėti XIII a. gyvenusio grafo sūnaus, mirusio Londono Taueryje tuo metu, kai jame dingo princai, vaiduoklį. Antras vaiduoklis – sero Franciso Vere, narsaus kareivio, žuvusio Trisdešimtmečiame kare. Aišku, yra ir kitų vaiduoklių. Vargu ar reikia užsiminti, kad visų jų pasirodymai turi tobulai logišką, mokslinį paaiškinimą.“

Herio Poterio gerbėjų kelionės tikslas – de Vere namas – nėra užgrūstas teminiais atributais. Jame veikia „WiFi“ tinklas, tiekiami sotūs angliški pusryčiai, svečiams garantuojamas privataus įėjimas ir poilsis sode. Ar galima įsivaizduoti idealesnę vietą, kurioje norėtųsi atsidurti su Hario Poterio nuotykių knyga rankose?

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją