G. Narušytė socialiniuose tinkluose nuolat talpina nuotraukas iš savo sodo namelio, kurio interjero idėją mergina sugalvojo pati. Pasak G. Narušytės, šį sodo namelį, esantį Kauno apylinkėse, statė jos senelis, kai tik susiformavo sodų bendrija.

„Jame augo mano mama su dėde, vėliau vaikystės vasaras leisdavau aš su sese. Po mamos mirties ši vieta tapo vos ne našta prižiūrėti, tačiau parduoti nenorėjome dėl sentimentų. Nuo pat pradžios iki dabar namelio išvaizda nesikeitė. Gal ir toliau būtų likusi tokia pati, jei ne man užgimęs poreikis auginti gėles ir šiaip leisti laiką gamtoje bei tęsti mamos begalinį norą puoselėti aplinką. Tikriausiai, tai ateina su amžiumi, nes anksčiau į sodą važiuodavau tik pabūti su draugais arba nupjauti žolę. Pernai toptelėjo mintis: kodėl sodo vėl nepavertus vasarojimo vieta. Vasarą be didelių sunkumų galima nakvoti, o ir gyventi be didelių patogumų man daugiau neatrodė taip blogai. Todėl sulaukus šiltesnių orų, kurie sutapo su karantinu, ėmiausi darbo“, – pasakoja mergina.

Gabijos sukurtas sodo namelio interjeras (ByEvelinaLuna nuotr.)

Anot jos, šio sodo namelio interjerą būtų galima pavadinti „Boho“ ir „Country“ stiliaus: „Nesilaikiau jokių teorijų ir taisyklių, todėl daiktai ne visur vieno braižo, bet gal tai ir sukuria tą jaukumą, kuris, pasirodo, daug kam labai patiko.“

Sodo namelio įrengimui G. Narušytė sako nepirkusi naujų baldų, naudojusi senus, jau čia buvusius.

„Pagrindiniai baldai čia jau buvo, tik juos perstačius, patvarkius viskas įgavo kur kas geresnį vaizdą. Foteliai, lova, komodos, medinės spintelės skaičiuoja jau ne vieną dešimtį metų. Man beliko papildyti trūkstamais baldais. Geriausia draugė davė sofą ir kilimą, jos mama – supamą krėslą. Žurnalinį staliuką, kurį sukalė senelis, parsivežiau iš močiutės, draugas uždėjo aukštesnes kojas nuo kito baldo ir gavosi visai neblogai. Visą kitą turtą susimedžiojau sendaikčiuose. Norėjau suteikti dar vieną progą jau nebereikalingiems daiktams. Gamtai tai tik į naudą, o ir man akį glosto“, – pabrėžia mergina.

Pasigrožkite Gabijos sodo nameliu!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)