„Jūsų miegamasis turėtų būti jūsų šventovė – rami vieta ilsėtis“, – sako Joni Rentzas, Niujorko mieste (JAV) įsikūrusios interjero dizaino įmonės „FØRM“ prezidentas. „Taigi, iškuopkite visą netvarką ir leiskite erdvei pagaliau įkvėpti“.

Ekspertas turi patarimų, be kokių septynių miegamojo baldų galėtumėte puikiai gyventi. Atlikę šiuos pakeitimus, miegosite daug geriau, rašo apartmenttherapy.com.

Didelis, puošnus lovos rėmas

Baigėsi didžiosios lovų su puošniais ir dideliais rėmais dienos. Žmonės vis dažniau renkasi paprastas, tačiau dailias lovas.

Didelė lova

Miegamojo komplektas

Nors pirkti vieną miegamojo komplektą, kuris būtų tokių pačių spalvų ir stiliaus, atrodytų lengviau, tačiau dizaineriai įspėja, kad toks pasirinkimas gali pražudyti jūsų miegamąjį. Pirkdami komplektus, ne tik apribojate galimybes patogiai apstatyti kambarį, tačiau ir suteikti šiek tiek savo asmenybės į miegamojo interjerą.

Taip pat rekomenduojama nepamiršti paveikslų, kurie pagyvina miegamojo erdvę.

Miegamojo interjero sprendimai

Naktiniai staliukai

Jei trūksta vietos, pašalinkite naktinius staliukus. Pakeiskite juos lentynomis ant sienos tiesiai už jūsų galvūgalio. Žinoma, aukščiau, nei jūsų lovos galas, kad jūsų galva liktų sveika. Vietoj lempų ant naktinių staliukų naudokite sienines lempas.

Juvelyrinių dirbinių kolekcija

Net jei turite didelę (ir brangią) juvelyrinių dirbinių kolekciją, tai nereiškia, kad juos visus reikia iškabinti ant kosmetinio staliuko esančių stovelių, kurie buvo madingi prieš kurį laiką. Geriau įsigykite medines ar akrilines dėžutes, kurios tilps į kambario spintelę ar pan. ir ten sudėkite savo brangenybes.

Papuošalų stovas

Mankštos įranga

Daugumos rūšių treniruokliai, esantys miegamuosiuose, nėra naudojami taip intensyviai, kaip turėtų būti. Todėl nėra reikalo jais apsikrauti miegamąjį. Raskite jam kitą patalpą.

Didelė spintelė arba viena per daug suknelių

Turėdami per daug drabužių, nuolat skundžiamės, kad neužtenka vietos spintose ir spintelėse jiems sudėti. Todėl arba perkame kelis baldus, kuriuose laikome drabužius, arba renkamės itin didelę spintą ar spintelę. Vis dėlto, norėdami, kad jūsų miegamasis neatrodyti kaip saugykla, turėtumėte gerai perkraustyti stalčius ir įsitikinti, ar išties jums reikia visų šių drabužių. Skirkite dėmesį tinkamam drabužių lankstymui ir išdėstymui, palaikykite tvarką. Tuomet jums nereikės dar vienos papildomos drabužių spintelės.

Miegamojo interjero sprendimai

TV staliukas

TV staliukas užima tiek pat vietos kaip ir drabužių spintelė. Ar jums tikrai reikia TV miegamajame? Jeigu vis dėlto taip, tuomet pakabinkite jį ant sienos, paslėpkite laidus. Atsikratę TV staliuko turėsite papildomos erdvės savo miegamajame.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)