Ši populiari atostogų vieta Maldyvuose pristatė 15 milijonų dolerių (12,4 milijono eurų) kainuojančios povandeninės rezidencijos statybą, kurią vizualizavo „Crown Company“ direktorius Ahmedas Saleemas ir realizavo inžinierius Mike’as Murphy iš Naujojoje Zelandijoje įsikūrusios akvariumų technologijų kompanijos „MJ Murphy Ltd“, rašo apartmenttherapy.som.

Viešbutis po vandeniu

„The Muraka“ (vietine dhivehi kalba reiškia „koralas“) bus pirma tokia rezidencija, esanti penkiais metrais žemiau jūros lygio ir galinti pasigirti kvapą gniaužiančiu vaizdu į Indijos vandenyno dugną. Šį projektą kuravo komanda, atsakinga už „Ithaa“ – tam pačiam kurortui priklausantį restoraną po vandeniu.

Viešbutis po vandeniu

„Mes džiaugiamės matydami, kad „The Muraka“ įgyvendintas šiuolaikinis dizainas, pirmaujančios inovacijos ir verslumo dvasia, kurios yra prekės ženklo „Conrad“ pagrindas, – sakė „Hilton“ pasaulinės plėtros direktorius Martinas Rinckas. – Sukūrus pirmąją pasaulyje povandeninę rezidenciją, „Conrad Maldives Rangali Island“ pasiūlys savo lankytojams galimybę patirti Maldyvus taip, kaip niekada anksčiau.“

Viešbutis po vandeniu

„The Muraka“ suprojektuota taip, kad dviejų aukštų apartamentuose patogiai gyventų devyni svečiai. Povandeniniai liukso apartamentai turi atskirą svetainės erdvę, vaizdą į vandenyną, apatiniame aukšte kelis miegamuosius, vonios kambarius, nemažai lauko krėslų, panoraminį baseiną, jau nekalbant apie 360 laipsnių vaizdus į salą.

Viešbutis po vandeniu

„Vystant pirmąją pasaulyje povandeninę rezidenciją, mes ir toliau nušviečiame Maldyvus kaip prabangią vietą, taip pat kaip kultūrinį ir gamtos stebuklą pasaulio keliautojams“, – sakė „Conrad Maldives Rangali Island“ generalinis direktorius Stefano Ruzza.

Prabangią povandeninę rezidenciją bus galima rezervuoti nuo 2018 metų lapkričio už orientacinę 50 tūkstančių dolerių (apie 42 tūkstančius eurų) už naktį kainą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)