Nepriklausomai nuo priežasčių, beveik neišvengiama, kad tam tikru metu jau jaučiatės pasirengę atnaujinti savo namus. Tačiau kartais tam skiriamas biudžetas nėra toks didelis, kaip pokyčių motyvacij, rašo thespruce.com.

Laimei, yra nemažai interjero atnaujinimo idėjų, kurias galite pritaikyti ir savo namuose. Taip greitai ir pigiai vėl pamilsite savo namus.

Atnaujinkite bent vieną įrenginį ar detalę namuose

Išties nuostabu, kaip jūsų interjerą gali pagyvinti ir pakeisti naujas maišytuvas, buities prietaisas ar net naujos durų rankenos. Namuose surasti tokių pakeičiamų daiktų, kurie kainuoja nebrangiai, tikrai galima.

Pakeiskite bent vienos kambario sienos tapetus

Toks atsinaujinimo būdas gali padaryti esminį pokytį tam neskiriant daug laiko ar pastangų.
Apsvarstykite, kaip būtų galima savo sienas papuošti kuo žaismingiau. Arba galite tiesiog dažyti vieną sieną savo mėgstama spalva. Jei nerimaujate, kad vienos dienos noras pasikeisti vėliau gali virsti į dvejones, ar tikrai reikėjo taip daryti, prisiminkite, kad galite visuomet sieną nukloti paveikslais ir nuotraukomis.

Industrinis interjeras

Atnaujinkite savo langus

Jei jūsų kambarys yra nuotrauka, jūsų langai yra rėmai, todėl juos papuošti yra labai paprastas žingsnis, kuris gali visiškai pakeisti jūsų erdvę.

Be to, yra tikrai daug variantų, kaip atnaujinti savo langus. Galite pasirinkti prabangias užuolaidas, įdomias šviesdenges, langų rėmus papuošti lemputėmis, o ant palangės padėti interjerą puošiančių detalių: žvakių, gėlių ar net gražių rėmelių su artimųjų nuotraukomis.

Pakeiskite pagalves

Pagalvės iš esmės yra jūsų svetainės makiažas – jas galite keisti ir keisti, atsižvelgdami į nuotaiką ir sezoną.

Jei jūsų erdvė yra šiek tiek niūri, apsvarstykite galimybę pridėti keletą ryškių spalvų pagalvių, kad suteiktumėte daugiau geros nuotaikos. Jeigu jums labiau patinka natūralumas ir švelnumas, jūsų svetainei puikiai tiks aksominės žemės spalvų pagalvėlės.

Įsigykite naują kilimėlį

Kilimėliai turi ypatingą savybę suteikti šilumą ir apibrėžti erdves, kuriose jie yra. Taigi, jei norite iš naujo apibrėžti savo erdvę, nėra geresnio būdo tai padaryti nei naudojant naują norimo dydžio kilimėlį.

Žinoma, jūsų pasirinktos kilimėlio spalvos ir modeliai yra svarbūs, tačiau įtaką daro ir tai, kaip, kokioje vietoje kilimėlį patiesite. Pavyzdžiui, kilimėlis, padėtas įstrižai, suteikia papildomo judesio ir atkreipia dėmesį.

Meilės sienoms

Dažyti ar tapetuoti sienas nėra vienintelis būdas, kuriuo jūsų sienos gali padėti atgaivinti jūsų erdvę. Suteikite sienai gyvybės.

Galite dailiai išdėstyti keletą plaukiojančių lentynų, kad parodytumėte keletą mėgstamiausių rankdarbių, pridėtumėte ant jų meno kūrinį arba sukurtumėte prašmatnią ir rafinuotą galerijos sieną.

Pakeiskite savo patalynę

Jūsų lova yra jūsų miegamojo akcentas. Todėl, jei norite, kad miegamojo dizainas įgytų daugiau gyvybės, nėra jokio geresnio būdo, kaip atnaujinti patalynę.

Rinkitės raštus, ryškias arba švelnias spalvas. Pasitelkite vaizduotę ir išlaisvinkite savo miegamąjį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)