110
Kitas

Gruodį denkite stalą su šventiniais indais

Yra dalykų, kurie įneš į jūsų namus jaukumo, puošnumo ir sukurs šventinę atmosferą.

Pasiskaitykite patarimų, kaip papuošti namus Kalėdoms ir nuoširdžiai pasimėgauti žiemos švenčių laikotarpiu, rašo thespruce.com.

Išdabinkite namus kaspinais

Nebrangių kaspinų būna pirkti smulkių prekių parduotuvėse, galima rasti ir prekybos centruose. Pririškite kaspinų prie kėdžių atkalčių, prie kuolelių gėlių vazonuose, apriškite jais žvakides, papuoškite kalėdinius vainikus. Kaspinų galima priraišioti ir ant laiptų turėklų ir net ant durų rankenų.

Kaspinų spalvas ir raštus derinkite prie interjero, prie kitų puošmenų.

Nebūtina rinktis tik žalių ir raudonų kaspinų. Languoti ir net gėlėti kaspinai atspindės Kalėdų dvasią. Jei neradote tinkamų kaspinų, visada gražiai atrodys sidabro ir aukso spalvos.

Patartina rinktis tokius kaspinus, kurie lengvai surišami ir atrišami, – juos galėsite naudoti ne vienerius metus. Sutaupysite pinigų ir laikui bėgant turėtumėte sukaupti nemažą kaspinų kolekciją. Šventėms pasibaigus, nuriškite kaspinus, sulankstykite, sudėkite į dėžutes ir kuo nors prispauskite.

Kalėdos namuose
110
Kitas

Gruodį denkite stalą su šventiniais indais

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją