Kaip teigia jį parduodanti NT brokerė Jurgita Beinorienė, namas statytas 1940 metais, tačiau 2003-aisiais buvo rekonstruotas. Ji negaili pagyrimų Užupiui, teigdama, jog tai tarsi lietuviškas Monmartro rajonas, šiek tiek uždaras, tačiau ir yra arti visų svarbiausių objektų sostinės širdyje.

Brokerė teigia, kad butas nėra standartiškai išplanuotas, visos erdvės įkurtos taip, kad sukurtų jaukų ir patogų būstą.

Iš pažiūros gali atrodyti, kad tai namas, mat erdvės čia tikrai netrūksta. Tačiau, nors ir turi atskirą įėjimą, visgi jis yra prijungtas šalia kitų namų.

„Originalūs apdailos elementai: autorinės keramikos židiniai, baldai vonios kambariuose, kalvio specialiai namui padaryti laiptų turėklai, spalvų deriniai keramikos apdailoje). Prie naudingų sprendimų galima būtų priskirti ir ‘walk-in’ garderobą bei virtuvėje įrengtą sandėliuką su užveriamom durim.

SPA zona rūsyje su įrengtu baru, autentišku židiniu. Baseinas su šviesomis ir srovėmis, sauna ir dušas. Rūsys labai gerai izoliuotas nuo drėgmių, įrengta rekuperacija“, – DELFI komentavo J. Beinorienė.

Ji taip pat tikina, kad įrengimui pasitelktos aukštos kokybės apdailos medžiagos: ąžuolinis parketas, keramikinės grindys virtuvėje, marmuro laiptai ir itališkos technologijos pagrindu įrengtos salono ir baseino lubos – speciali marmuro ir akmens mišinio technika, taikyta rūmų menėms.

„Objektas išskirtinis dėl daugelio ypatumų: rami, saugi vieta, unikalus vaizdas į Vilnelę ir parkelį, net dvi terasos, didelis uždaras vidinis kiemas, objektas pilnai renovuotas iki pamatų, panaudojant itin kokybiškas ir ilgaamžiškas medžiagas. O pagrindinis jo išskirtinumas yra tas, kad kito tokio tiesiog nėra“, – užtikrino brokerė.

Būstui būdinga daug šviesos ir erdvės, kas, kaip pabrėžė J. Beinorienė, Senamiesčiui yra retenybė.

Pasak pašnėkovės, savininkai jį parduoda, nes pasibaigus ilgamečiam darbo kontraktui Vilniuje, jie nusprendė išsikelti iš Lietuvos.

J. Beinorienė taip pat atkreipė dėmesį, kad šio objekto skelbimo portaluose nerasite – jis siūlomas tik tiksliniams klientams. Daugiausia objektu domisi verslo ir politikos atstovai. Brokerės manymu, šį būstą realu parduoti per du metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)