Svarstant, kokių darbų imtis, visada pravartu peržvelgti pagrindines pastarojo meto tendencijas. Iš jų tikrai pasisemsite įkvėpimo, jei namams žūtbūt reikia remonto.

Kad nepasimestumėte tarp gausybės unikalių ir pažangių gaminių, kurių su kaupu gali pasiūlyti ne viena būsto renovavimo srityje besispecializuojanti įmonė, pirmiausia išsiaiškinkite, kokios mados statybos ir remonto sferoje vyraus 2019-aisiais. Jums tikrai padės kelios namų pertvarkos idėjos iš portalo „Architecture Art Designs“.

Bendrų erdvių kuriama atmosfera

Bendrų erdvių teikiamais pranašumais susivilioja vis daugiau žmonių, tačiau 2019-aisiais šios idėjos, kaip manoma, pasieks populiarumo viršūnę. Nors kai kuriais atvejais dėl kambarių skaičiaus ir jų išdėstymo sujungti kelias patalpas į bendrą erdvę gali būti sudėtinga, rezultatas tikrai vertas jūsų užmojo ir triūso.

Interjero dizainas

Bendros erdvės ne tik vizualiai praplečia namų plotą, bet ir padeda sukurti laisvesnį, nuoširdų ir tiesioginį bendravimą skatinančią atmosferą. Pavyzdžiui, virtuvę sujungus su svetaine atsiranda galimybė ruošiant valgį neatitrūkti nuo kitų šeimos narių pokalbio arba užmesti akį į žaidžiančius vaikus ir įsitikinti, kad jie nedaro nieko neleistino. Svarbu ir tai, kad toks namų planas leidžia lanksčiau rinktis baldus.

Daugiau langų – daugiau šviesos

Natūralios pro langą sklindančios šviesos nutviekstas kambarys visada nuteikia pakiliau ir smagiau, todėl nekeista, kad daugėja asmenų, norinčių įsirengti name bent vieną papildomą langą. Langas tikrai neturi būti standartinis: pasirinkdami netradicinę formą išlošite ne tik pašviesindami, bet ir pagyvindami erdvę.

Interjero dizainas

Nors langų įrengimą dažnas priskiria energetiškai neefektyviems ir nepraktiškiems sprendimams, kadangi pro langus iš namų neva pasišalina nemažai šilumos, turint omeny šiais laikais siūlomą asortimentą, langus tikrai galima įsirengti tokius, kad netektų padidinti elektros energijos sąnaudų.

Nenuvilsiantys kvarco stalviršiai

Viena iš populiariausių medžiagų, iš kurios paprastai gaminami stalviršiai, visada buvo ir, matyt, dar ilgai bus marmuras. Tačiau negalima pamiršti ir jo trūkumų, vienas iš kurių – akytumas. Kaip tik dėl to marmurinius paviršius reikia ypatingai saugoti ir kruopščiai prižiūrėti. Kad nereikėtų šitiek vargti, daugelis namų savininkų jau dabar noriai renkasi kvarco stalviršius. Ši tendencija turėtų būti populiari ir 2019-aisiais.

Technologinė pažanga leido gamintojams pasiūlyti daug šviesesnių kvarco stalviršių, iš išvaizdos mažai kuo besiskiriančių nuo marmurinių. Ypač balti stalviršiai ir žemai kabantys šviestuvai gali sukurti ypač įspūdingą efektą.

Išmaniojo pastato atributai

Daugelis žmonių gana skeptiškai vertino išmaniojo pastato idėją, kai jai įgyvendinti skirtos įranga ir programos tebuvo rinkos šviežiena. Kai kas išmaniosiomis technologijomis abejoja iki šiol. 2019-aisiais tokie asmenys turėtų pasistengti pakeisti savo nuostatas. Juk prietaisai tolydžio tobulėja, todėl vis daugiau žmonių linksta jais pasikliauti.

Rikoje šiuo metų siūloma kuo įvairiausios buitinės įrangos. Pavyzdžiui, galite įsirengti išmanųjį durų skambutį, perduodantį vaizdą į bet kurią pasaulio vietą, arba investuoti į naują šaldytuvą, informuojantį apie senkančias produktų atsargas.

Medį primenanti grindų danga

Natūralaus medžio grindys visada buvo vertinamos kaip vienas iš tinkamiausių pasirinkimų, kad ir kokio stiliaus būtų įrengiamas būstas. Deja, dėl nemenkos žaliavos kainos toli gražu ne visi gali sau leisti tokią prabangą. Laimei, atsiradus vinilo grindų dangai ir laminatui galima už dvigubai mažesnę kainą iškloti būstą medį primenančiomis plokštėmis.

Grindys

Siūlomas keleto spalvų ir raštų pasirinkimas, be to, tokias grindis sugebės iškloti jokių specialių įgūdžiu neturintis asmuo, taigi, sutaupysite ne tik pirkdami dangą, bet ir apsieidami be montuotojų paslaugų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)