Jūratei namai – anaiptol ne tik keturios supančios sienos, jie jai – gyvenimo būdas, pomėgis ir jos pačios veidrodis. Prieš 4 metus, įsirengdama savo būstą, moteris visa galva nėrė į interjero temas bei gilinasi į jas iki šiol. Savo atradimais moteris dalijasi savo tinklaraštyje „Homy ideas“.

Šiandien erdviu nuosavu kiemu besidžiaugianti Jūratė pamena – prieš kuriantis šiame dviejų aukštų name Kauno rajone jai nebuvo skirtumo, kur gyventi – bute, name ar kotedže, atrodė tik svarbu, kad jos būste būtų gera ir į jį norėtųsi sugrįžti. Moteris svajojo apie jaukius, šviesius ir erdvius namus, įrengtus pagal savo poreikius.

„Nors name kvadratų nėra daug, tačiau erdvės suvokimas tikrai yra, nes šviesios sienos ir lubos sukuria erdvumo įspūdį. Taip pat baldai buvo pasirinkti šviesių atspalvių, virtuvė irgi, todėl pirmame aukšte vyrauja lengva pastelė, tai susilieja į vieną visumą, nėra atskirta virtuvė nuo svetainės, tai viena patalpa, tik padalinta funkcinėmis zonomis, jas sujungia bendra spalva ir kontekstas“, - pasakoja Jūratė.

Tokiuose namuose, pasak Jūratės, ir lengviau kvėpuoti, ir daugiau idėjų kyla. Dėl paties erdvumo ir šviesos poreikio namuose užuolaidų nekabino.

Beje, moters specialybė nei su architektūra, nei su dizainu nesusijusi, ji - rinkodaros specialistė. Įsirengdama savo namus klysti nebijojo, bet šiandien šypsodamasi prisipažįsta, kad klaidų pasitaikė.
Dėl netinkamo dažų atspalvio teko perdažyti visą pirmąjį aukštą. Kitas klaidas - kurias galėjo - ištaisė, ko negalėjo - užsimerkė. Svarbiausia jai buvo susikurti tokius namus, kuriuose jaustųsi, kad jie yra jos.