Vis dėlto, „Instagram“ kartais galima rasti Zuckerbergų šeimos namų nuotraukų.

Sunday barbecue.

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck) on Jul 23, 2017 at 3:00pm PDT

Pažiūrėkime, kaip gyvena Markas, jo žmona Priscilla, dukra Maxima ir naujagimis sūnus Augustas, rašo lenta.ru.

Namą Palo Alte „Facebook“ vadovas nusipirko 2011 metais, sumokėjęs 7 milijonus dolerių. Dabartinėmis kainomis tai nėra didelė suma. Šis namas – pirmas nuosavas jo būstas.
Kukliame (daugelio pasaulio milijardienių požiūriu) kotedže, kurio bendras plotas neviršija 500 kvadratinių metrų, yra penki miegamieji ir tiek pat vonios kambarių.

Kitoje nuotraukoje galima išvysti, kaip Markas su žmona gamina kiniškus koldūnus. Taip, rankomis.

Pintos dėžės daiktams laikyti, paprastas juodas stelažas, kilimėlis, primenantis tuos, kuriuos galima rasti kiekvienoje „Ikea“ – Zuckerbergų namuose prabanga nekvepia. Viskas yra išskirtinai praktiška.

Beast blending in around the house.

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck) on Apr 29, 2016 at 3:11pm PDT

Be šeimos narių, name taip pat gyvena vengrų aviganė vardu Žvėris (angl. Beast). Atrodo ji kaip didelė plaušinė šluota ir puikiai susilieja su interjero detalėmis.

Bringing some Moscow home and making some syrniki.

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck) on Oct 6, 2012 at 1:06pm PDT

Bringing some Moscow home and making some syrniki.

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck) on Oct 6, 2012 at 1:06pm PDT

Nepaisant užimtumo, M. Zuckerbergas daug laiko praleidžia vaikų kambaryje, žaisdamas su dukrele Maxima ir neseniai gimusiu sūnumi Augustu. Prieš antro vaiko gimimą paaiškėjo, kad verslininkas jam gimus planuoja imti tėvystės atostogas.

Happy Halloween from a family of vikings, a sheep and one adorable little dragon.

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck) on Oct 31, 2016 at 5:38pm PDT

„Facebook“ mes duodame tėvams keturių mėnesių atostogas (paprastai JAV tokios atostogos trunka vos kelias savaites, red.). Tyrimai parodė, kad kai dirbančios mamos ir tėvai ima vaiko priežiūros atostogas, tai teigiamai atsiliepia visai šeimai. Esu įsitikinęs, kad kai grįšiu, biuras vis dar stovės savo vietoje“, – savo socialinio tinklo paskyroje parašė M. Zuckerbergas.

Most rewarding job I've had. Happy Father's Day to all the dads out there!

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck) on Jun 19, 2016 at 11:41am PDT

Besisupantis krėslas – amerikietiško interjero klasika. Beje, savo metu patentą tokio krėslo konstrukcijai gavo Benjaminas Franklinas. Tad formaliai šis baldas buvo išrastas būtent Amerikoje.

Vėl Žvėris. M. Zuckerbergo „Instagram“ paskyroje galima rasti daug augintinio nuotraukų.

Monday morning.

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck) on Jul 14, 2014 at 9:28am PDT

Beje, šis šuo turi savo puslapį socialiniame tinkle „Facebook“, kurį seka daugiau kaip 2,5 milijono žmonių. Tiesa, per praėjusius 2017 metų mėnesius Žvėris neįkėlė nei vieno įrašo.

Beast gives mom a kiss.

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck) on Oct 7, 2012 at 6:09pm PDT

Maximai Chan Zuckerberg 2017 metų lapkritį sukaks dveji. Maždaug prieš pusantrų metų, kai jai nebuvo net pusės metų, dėl „Facebook“ vartotojų grasinimų Markas buvo priverstas sustiprinti savo namo apsaugą. Milijardieriaus kotedžą nuolat saugo daugiau kaip dešimt žmonių.

2017 metų gegužę „Facebook“ įkūrėjas apsilankė Harvardą, taip pat užsuko ir į savo bendrabučio kambarį. Jis kur kas kuklesnis nei namas Palo Alte. M. Zuckerbergas metė mokslus prestižiniame universitete netrukus po to, kai paleido „Facebook“. Ir tik dabar jam vis dėlto buvo suteiktas teisės daktaro laipsnis.

Back in my old dorm room at Harvard.

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck) on May 23, 2017 at 4:32pm PDT

Aplinka „Facebook“ būstinėje labai skiriasi nuo milijardieriaus namų interjero. Čia galima rasti, pavyzdžiui, štai tokio stiliaus laiptinę ir daugybę kitų neįprastai įrengtų visuomeninių erdvių.

Lego Facebook Wall

A post shared by Blake Cottington (@cottington) on Aug 4, 2017 at 6:59pm PDT

Rainbow Road

A post shared by Nicholas Hamidjaja (@nigorice) on Aug 4, 2017 at 6:10pm PDT

Šioje nuotraukoje M. Zuckerbergas „Facebook“ biure priima garsų komiką, amerikiečių aktorių Jerry Seinfeldą. Dvi garsenybės įsitaisė 1957 metų automobilyje „Chevrolet“, perdarytame į susitikimų kambarį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)