Tikslas – patraukli vieta darbuotojui ir klientui

Interjero dizainerė K. Grybaitė projektuodama interjerą stengėsi sukurti patrauklią ir jaukią erdvę, kur kiekvienas klientas jaustųsi tarsi namie. Moderniosios klasikos interjero stilius ir leidžia suderinti dinamiško gyvenimo būdo bei niekad nesenstančios klasikos grožį.

„Suvokdama, kad šis grožio salonas daugiausia kuriamas moterims, įsivaizdavau, jog tai bus minkštas, šiltas, šviesus, jaukus, be abejo, patogus interjeras. Todėl neatsitiktinai interjere pasirinkta „pelenų rožinė“ spalva, marmuro rašto plytelės, sukuriančios šventiškumo jausmą, kas būdinga mano kuriamiems interjerams. Tokiam pasirinkimui pritarė ir užsakovė. Grožio salone kabo stilistinę mintį pratęsiantys įmantrūs veidrodžiai, įrėminti į charakteringus rėmus. Veidrodžiai ne tik puošia, bet ir atlieka savo funkciją“, – komentavo K. Grybaitė.

Kone svarbiausia interjero dizainerės užduotis – kad kiekviena moteris, užsukusi į grožio saloną, pasijustų šventiškai. „Visuomet sakau, kad viešoji erdvė turi būti puošni, graži ir šventiška, nes aplinkui ir taip daug įprastos kasdienybės. Taigi, atėjus į tam tikrą viešąją erdvę, norisi pasijusti maloniai, nejausti streso ar nuovargio. Grožio specialisčių darbas išties sunkus, tad visą dieną dirbti niūrioje aplinkoje tikrai nesinori“, – kalbėjo interjero dizainerė.

Dirbant su įvairiomis grožio priemonėmis įprasti baldų paviršiai greitai nusidėvėtų, todėl visi paviršiai ir dangos parinktos lengvai valomos bei atsparios drėgmei. Puošybos elementai, tokie kaip rombinis veidrodis, jau tapęs K. Grybaitės kuriamų interjerų vizitine kortele, ilgos, iki pat žemės krentančios užuolaidos bei kitos interjero detalės sukuria prabangos pojūtį. Itin kruopščiai apgalvotas apšvietimas ir baldų funkcijos. Kiekviena spintelė, kėdė ar staliukas turi savo funkciją ir vietą.

Sprendimai – itin apgalvoti

Laukiamojo zona sumąstyta taip, kad klientai galėtų patogiai gurkšnoti kavą, greta ant komodos rastų įdomios informacijos, galėtų paskaityti žurnalą, pasidomėti naujausiomis tendencijomis. Iš anksto buvo žinoma, jog salone vyks kursai, taigi, planuojant funkcines zonas, pagalvota apie tai, jog reikalui esant būtų įmanoma erdvę išplėsti – taip grožio salone atsirado praplatintos palangės. Ant šių palangių galima patogiai atsisėsti. Taip pat nuspręsta už grotelių paslėpti radiatorius, kad nebūtų sugadintas estetinis vaizdas.

Grožio salono interjeras

Langai įrėminti tokios pat spalvos audiniu kaip ir sofa. Virtuvėlė, kurioje bus galima užkaisti kavos, išlaikant spalviškumo vientisumą taip pat šiek tiek pridengta vienspalve užuolaida.

„Salono interjeras išskirtinis, tarsi atskiras asmeninis paveikslas, nuo šiol tapsiantis šio grožio salono profesionalių darbuotojų vizitine kortele“, – neabejoja interjero autorė.

Grožio salono savininkė Marina Sivinskienė pasakojo, kad į K. Grybaitę kreipėsi atlikusi namų darbus: žinodama, kokio išplanavimo turėtų būti grožio salonas, kiek darbo vietų bus įrengta, kokios spalvos vyraus interjere, netgi pasirinkusi mėgstamos spalvos interjero akcentu tapusią pelenų rožinės spalvos sofą.

„Mūsų salonas įsikūręs atokiau nuo miesto centro, Karoliniškėse. Todėl daugelis klientų, užėję pirmą kartą, nustemba pamatę tokį gražų, profesionaliai įrengtą interjerą. Bet juk kiekvienas žmogus, kur jis begyventų, turi teisę į aukščiausio lygio paslaugas ir gražią, akis ir sielą džiuginančią aplinką“, – sakė M. Sivinskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)