24 metų žvaigždė prabangioje viloje Mauntin Vilidže, kurioje naktis kainuoja 10,6 tūkstančio dolerių (8,8 tūkstančio eurų), atostogavo maloniai sutikus „Airbnb“, rašo dailymail.co.uk.

Dainos „One Last Time“ atlikėja, vilkėdama garstyčių spalvos pūkuotą striukę, gurkšnojo gėrimą kalnų fone. Stilingą ansamblį užbaigė languotas kombinezonas, idealiai tinkantis žavios amerikietės lieknai figūrai. Neseniai platinos spalva nudažyti plaukai buvo sukelti aukštai ir surišti į arklio uodegą. Buvusi „Nickelodeon“ žvaigždė snieguoto kraštovaizdžio fone atrodė tarsi tikras stiliaus įsikūnijimas.

Pasidalijusi šia nuotrauka su savo 116 milijonų „Instagram“ sekėjų, ji padėkojo „Airbnb“ partneriui už geriausią visų laikų kelionę“.
Į klasikinį atostogų namą Kolorado kalnuose dainininkė išvyko su grupe bičiulių ir savo simpatija Macu Milleriu. Čia buvo šildomas vidaus baseinas, boulingo takas ir žaidimų kambarys.

Ekstravagantiškame atostogų būste buvo septyni miegamieji – šeši pagrindiniame name ir vienas svečių name – su jiems priklausančiais vonios kambariais.

Dainininkė galėjo rinktis kuo užsiimti iš daugybės variantų: svečių laukė mini baras, namų kino teatras ir leidimai naudotis slidinėjimo trasomis.

Skliautinės lubos, atviros medinės sijos, iš elnio ragų pagaminti šviestuvai ir akmeninis židinys – nenuostabu, kad visa ši prabanga turi didelę kainą.

Ariana savo „Instagram“ nuotraukoje pozavo įmantriame sode, turinčiame plačią akmenimis grįstą terasą su kepsnine ir sūkurine vonia. Žvaigždę ir jos kompaniją vairuotojas vežė į dvi pagrindines slidinėjimo zonas, esančias visiškai netoli jų prabangaus atostogų būsto.

Pagrindiniame name du miegamieji turi karališkas lovas ir sūkurines vonias, o šeimininko miegamajame yra atskira poilsio zona ir židinys. Vidaus baseine galima mėgautis ramybe, gėrėtis daugybe vazoninių augalų, jaukiu vidaus židiniu ir elegantiškomis mozaikinėmis statulomis.

Virtuvėje taip pat galima matyti atviras medines sijas, margintus baltus stalviršius ir didelius langus. Dainininkė viešnagės metu turėjo asmeninį šefą, kuris kompanijai šventinėmis dienomis ruošė vaišes. Svetainėje svečių laukė atviras židinys, ištaiginga rudos odos sofa ir krūvos marokietiškų pagalvių.

Šio pabėgimo dainininkei išties reikėjo, mat besibaigiantys metai buvo sunkūs. Gegužės mėnesį smulkutė pop atlikėja buvo ką tik baigusi koncertą Mančesteryje, kai „Islamo valstybės“ teroristai susprogdino bombą. Per išpuolį žuvo 22 jauni jos gerbėjai, dar 250 patyrė sužalojimus.

Po kelių savaičių atlikėja sugrįžo į Mančesterį, kur aukoms pagerbti surengė dar vieną koncertą. Išvakarėse Londone buvo surengta dar viena didelė teroristinė ataka, galėjusi paskatinti atšaukti šou. Tačiau Ariana atsisakė tai daryti, surengė puikų pasirodymą ir jos koncerto metu įvykdyto išpuolio aukoms surinko milijonus. Už savo drąsą dainininkė gavo Mančesterio garbės piliečio vardą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)