Sužinojusi, kad viešbutyje galima gyventi su naminiais gyvūnais, mergina nusprendė patikrinti, ar apgyvendinimo įstaiga nemeluoja, ir paprašė apgyvendinti ją kartu su žirgu.

Viešbučio administratorė sutiko, už tai paprašiusi primokėti tik 10 dolerių. Šio eksperimento vaizdo įrašas ir nuotraukos pasklido internete, o Lindsay ir jos augintis Blizzas tapo įžymybėmis, rašo svetainė realty.newsru. com.

Ši neįtikėtina istorija nutiko Kentukio valstijos Džordžtauno mieste. Įžengusi į viešbutį „Super 8“, kanadietė atsitiktinai nugirdo, kad jo numeriuose galima įsikurti kartu su naminiais gyvūnais. Svečias, kuris apsigyveno šiame viešbutyje prieš Lindsay, buvo atvykęs su savo šunimi. Tuomet mergina juokais pasiteiravo, ar būtų galima kambaryje apsigyventi su vienu iš savo žirgų, skelbia regioninis leidinys „Lexington Herald Leader“. Administratorė suprato viešnios humorą ir atsakė teigiamai, pridūrusi, kad už keturkojį svečią reikės primokėti 10 dolerių.

Kanadietė grįžo į savo furgoną ir į viešbutį atsivedė žirgą, vardu Blizzas. Vaizdo įraše iš viešbučio užfiksuota, kad administratorė labai ramiai reaguoja į neįprastą gyventoją.

„Tai Blizzas“, - savo augintinį pristatė Lindsay.

„Mokestis už augintinio apgyvendinimą numeryje – 10 dolerių“, - atsako moteris už viešbučio registratūros stalelio.

Lindsay ir Blizzas įsikūrė viename iš kambarių, kur šiek tiek pažiūrėjo televizorių. Po to mergina su savo žirgais vyko į Kentukio Žirgų parką, kur vyko varžybos. Apie šį nuotykį kanadietė paskelbė savo „Facebook“ paskyroje, kur sulaukė susižavėjimo kupinų komentarų. Daugelis skaitytojų klausė, kaip Blizzas ėjo į tualetą, bet žirgo savininkė nieko neatsakė.

Lindsay šį žirgą globoja nuo 2016 metų pabaigos. Mergina jį rado per namų paieškos programą „Turning for Home“, skirtą ristūnams – veteranams, rašė „Medialeaks“. Po neįtikėtinų nuotykių Jungtinėse Valstijose Lindsay nusprendė žirgą parduoti. „Facebook“ paskyroje ji rašo, kad už jį norėtų gauti 8 tūkst. dolerių. „Jam penkeri metai, aukštis iki gogo – 163 cm, sveikas, nekaustytas, sukalbamas. Puikiai šuoliuoja ir šokinėja“, - teigė Lindsay.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)