Stilingi prietaisai

Kas sakė, kad funkcionalumas negali atrodyti fantastiškai? Nuo virtuvės iki skalbyklos, investicija į aukščiausios klasės buitinę įrangą ne tik palengvins jūsų gyvenimą, bet ir suteiks jūsų patalpoms prabangos jausmą.

Interjero detalės

Geometrinės detalės

Geometrinės detalės gelbėja ten, kur susikerta švarios linijos ir raštai. Ir skirtingai nuo geometrijos pamokos vidurinėje mokykloje, ši tendencija yra ir supaprastinta, ir įdomi.

Interjero detalės

Dekoratyvios aukso spalvos knygų atramėlės

Žinoma, knygų lentynos atlieka nemenką darbą, surikiuodamos jūsų pamėgtus romanus, tačiau specialios knygoms skirtos atramėlės suteikia joms elegancijos. Be to, tai puikus būdas kambarį papuošti aksesuarais, jo neužverčiant nereikalingais daiktais.

Interjero detalės

Kavos staliuko knygos

Kartais apie knygą galima spręsti pagal jos viršelį. Sunkios ir didelės kavos staliuko knygos suteikia plokščiam paviršiui matmenis. Jos taip pat duoda jums galimybę parodyti daugiau savo asmenybės, todėl nevenkite kavos staliuko dekoruoti knygomis jus žavinčiomis temomis, tai būtų kelionių fotografijos ar jūsų mėgstama muzikos grupė.

Interjero detalės

Ypač plonas televizorius

Itin ploname televizoriuje yra kažkas tokio. Jis ne tik įkūnija aukštąsias technologijas ir prabangų gyvenimą, bet ir užima mažai vietos ir net išjungtas atrodo puikiai.

Interjero detalės

Prašmatnūs augalai

Dideli ir prabangūs lapai bet kokiai erdvei suteikia gyvumo, nes tai tarsi užuomina apie džiunglių dramą. Ir jeigu tinkamai jais rūpinsitės, jie jums tarnaus gerokai ilgiau už skintas gėles. Ypač jeigu pasirinksite įtikinančiai atrodantį dirbtinį augalą – juk niekas neprivalo to žinoti!

Interjero detalės

Didelė žvakė

Niekas nesuteikia daugiau prabangos, nei labai įmantri žvakė. Jeigu norite maksimalaus efekto, pasirinkite didelę. Net ir neuždegta, tokia žvakė suteiks jaukumo bet kokiam kambariui. Uždekite ją ypatingomis progomis arba tuomet, kai norite pasilepinti tiesiog lietingą dieną.

Interjero detalės

Išraiškingi šviestuvai

Įdomūs šviestuvai išties gali nušviesti kambarį. Ir kalba eina ne vien apie liumenus. Kalbant apie dekoratyvinius elementus, tokie šviestuvai suteikia modernumo. Rinkitės didelius ir išraiškingus šviestuvus virtuvėje, svetainėje ir prieškambaryje.

Interjero detalės

Efektingas kilimas (ar du)

Teisingai parinktas kilimas gali sujungti visus kambaryje esančius daiktus į visumą, be to, tai prieinamas būdas suteikti kambariams spalvų ir raštų. Jeigu norite papildomo efekto, dėkite vieną mažesnį kilimą ant kito didesnio, ir jūsų kambarys atrodys tarsi iš dizaino albumo.

Interjero detalės
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)