Visų šių tikslų pasiekti padeda interjero dizainas. Ir ne tik – profesionaliai įrengto būsto vertė išauga. Išsiaiškinkime, kodėl.

Kaip dizainas padidina būsto vertę?

Jei planuojate parduoti savo būstą, reikės pažvelgti į jį iš šalies – koks jo dabartinis interjeras.

Tada apžvelkite kitus rinkoje esančius būstus ir palyginkite juos su savo būstu. Ar akivaizdu, kad jūsų būstas senokai neatnaujintas ir atsilieka nuo kitų? Tokiu atveju prieš parduodant vertėtų apsvarstyti atnaujinimo klausimą, nes potencialūs pirkėjai paprastai nori, kad būsimi namai atrodytų stilingai ir moderniai, kitaip jums patiems reikėtų investuoti į remontą, o tai sumažina jūsų galimybes parduoti būstą, nes pirkėjai, kurie ir taip investuos į būsto pirkimą, vargu ar norės dar papildomų išlaidų.

Dvi pagrindinės būsto vietos, į kurias reikia susitelkti renovuojant būstą – tai virtuvė ir vonia, nes tai bendros namų erdvės, kuriose mes paprastai praleidžiame daugiausiai laiko. Kalbant apie virtuvę, galbūt vertėtų pasižvalgyti modernesnių virtuvės spintelių arba netgi įrengti pusryčių barą. Vonioje turėtų būti kuo daugiau erdvės, visa įranga turi būti moderni.

Interjero dizainas

Dar vienas svarbus dalykas, kurio nereikėtų pamiršti. Jei dabartiniuose namuose gyvenote ganai ilgai, ir dabar planuojate išsikraustyti, didelė tikimybė, kad kol čia gyvenote, namuose prisikaupė nereikalingų daiktų, namai užsigriozdino. Nors jūs galbūt pripratote prie vaizdo, potencialūs pirkėjai iškart tai pastebės ir tai juos vargu ar įtikins pirkti būtent jūsų parduodamą būstą. Prieš įsileisdami pirkėjus, iš pagrindų susitvarkykite – namai atrodys organizuoti, išryškės interjero elementai.

Nebūtina visko išmesti. Jei manote, kad kai kurių daiktų jums gali prireikti, sudėkite juos į dėžes ir nuneškite į sandėlį ar rūsį, o kai kraustysitės, galėsite tas dėžes persivežti į naujus namus.

Keli baigiamieji žodžiai

Tikimės, kad supratote, koks svarbus interjero dizainas yra įsirengiant namus arba norint parduoti būstą.

Interjero dizainas

Vis dėlto ne visada lengva nuspręsti, kokio interjero dizaino stiliaus norisi, todėl verta pasikonsultuoti su interjero dizaino ekspertais, kurie išklausys jūsų pageidavimus ir pateiks jums idėjų arba viziją interjero, kuris atspindėtų jus kaip asmenybę, ir kuriame būtų patogu ir jauku gyventi jums ir jūsų artimiesiems.

Žinoma, interjerą įsirengti galima ir savarankiškai. Pasidomėkite, kokios naujausios rinkos tendencijos ir nepamirškite, kad svarbiausia į namus įsileisti kuo daugiau natūralios šviesos – ji ne tik pagerins fizinę ir psichinę sveikatą, bet ir sumažins sąnaudas už šildymą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)