Anksčiau skelbta, kad įsigyti sklypus bus galima nuo vasario 12 dienos.

Viename iš gražiausių sostinės gamtos kampelių Kalnėnuose, Rukainių gatvėje parduodamas 28,9996 ha žemės sklypas. Dalį žemės sklypo (24,2997 ha) patikėjimo teise valdo Turto bankas. Likusi žemės sklypo dalis (4,6999 ha) priklauso fiziniam asmeniui, kuris, Turto banko žiniomis, ketina pateikti pasiūlymą aukciono laimėtojui sudaryti žemės sklypo dalies pirkimo – pardavimo sutartį.

Pradinė aukciono kaina, nustatyta pagal nepriklausomų turto vertintojų nustatytą turto rinkos vertę – 7 243 000 Eur.

Rytinėje Vilniaus miesto pusėje išsidėstę Kalnėnai tampa vis patrauklesni naujakuriams dėl patogios, nuolat puoselėjamos ir intensyviai plėtojamos infrastruktūros. Teritorija nuo Vilniaus senamiesčio nutolusi 7 km atstumu ir išskirtinė Ribiškių kraštovaizdžiu, Pavilnio regioninio parko aplinka ir Nemėžio ežero kaimynyste.

„VĮ Turto bankas atliko pirmuosius žingsnius ieškant galimybių pakeisti esamą sklypo naudojimo būdą iš „Teritorijos krašto apsaugos tikslams“ į „Komercinės paskirties objektų teritorijos“ ir „Vienbučių ir dvibučių gyvenamųjų pastatų teritorijos“ naudojimo būdus. Remiantis Vilniaus miesto savivaldybės teritorijos bendrojo plano keitimo koncepcija, ši teritorija yra viena iš tų, kurių esamą funkciją siūloma keisti“, – skelbia Turto bankas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)