Projekto vystytojas „Rewo“ gyvenvietėje suplanavo aštuonis jaukius 79-87 kv. m ploto vakarietiškos architektūros dviaukščius kotedžus su nuosavais kiemais, terasomis bei dvigubomis parkavimo vietomis. Užtikrinant šeimininkų privatumą, gyvenvietės teritorija bus aptverta.

Vilios gamta ir kaina

Gyvenvietės statyboms parinkta saulėta Neries paupio vieta, esanti netoli brandžių pušynų ir paplūdimių. Projekto vystytojai pabrėžia, kad prestižiniame mikrorajone statomų kotedžų kainos pirkėjų negąsdins.

„Mūsų tikslas – už buto kainą pasiūlyti kokybiškus kotedžus išskirtinėje Vilniaus vietoje. Neprivalai būti milijonierius, kad gyventum kurortinėmis sąlygomis – šiuo projektu Valakampiuose siekiame tai įrodyti“, – teigia projekto vadovė Ilma Stasiulytė.

Numatoma vidutinė būsto kaina projekte – 2650 eurų už kv. m. Dalinės apdailos kotedžai su žemės sklypais naujakuriams galiausiai kainuos apie 200 tūkst. eurų.

Gyvenvietės statybas numatoma užbaigti 2019 m. liepos mėnesį. Į naująjį projektą bendrovė investuos per 1,3 mln. eurų. Šis nekilnojamojo turto vystytojas sostinėje anksčiau įgyvendino tokius projektus kaip „Turniškių dominija“, „Neries apartamentai“, „Naujoji Anglija“, „Subačiaus 19” ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)