„Esame laimingi, galėdami pasiūlyti kokybiškas, visus pasaulinius standartus atitinkančias daiktų saugojimo paslaugas ne tik vilniečiams, bet ir Kauno gyventojams, verslininkams bei svečiams. Jau ilgą laiką jutome didžiulį kauniečių poreikį gauti naujos kokybės daiktų saugojimo paslaugas, todėl drąsiai žengėme į šį ekonomiškai imlų regioną“, – sako įmonės direktorius ir akcininkas Vytas Poderis.

Gyventojams ir verslui

Daiktų saugojimo centro filialas Kaune, kaip ir Vilniuje, yra skirtas gyventojams, kuriems trūksta erdvės daiktams, t.y. jie gyvena butuose, kuriuose nėra sandėliukų, palėpių ar kitokių erdvių sezoniniams ar nebenaudojamiems daiktams laikyti. Didėjantis vartojimas, gerėjantys žmonių ateities lūkesčiai, lemia didesnį sukauptų daiktų kiekį. Tokia paslauga taip pat aktuali ir ambasadų darbuotojams, užsienio svečiams, studentams, kurie atvyksta ilgesniam laikui į Lietuvą ar tiems, kurie išvyksta laikinai į užsienį dirbti ar studijuoti.

„Kaunas augantis miestas , tad galima prognozuoti, kad daiktų saugojimo patalpų nuomos paslauga čia turėtų būti sėkminga. Ypač atsižvelgiant į tai, kad beveik visi naujai statomi daugiabučiai Kaune yra kompaktiškesni, rinkai siūlomi vis mažesni butai, atsisakoma perteklinių kvadratinių metrų. Naujų butų gyventojai dažnai net neturi galimybės nusipirkti daugiau erdvės daiktų laikymui. Tuo tarpu pats poreikis niekur nedingo“, – tikina nekilnojamojo turto ekspertas Arnoldas Antanavičius.

Šis centras išspręs ir verslo problemas, nes bus galima greitai išsinuomoti nedidelio dydžio patalpas, keisti jų dydį. Įrengtos saugojimo patalpos svyruoja nuo 1 iki 12 kv. m., todėl atitiks įvairius klientų poreikius. Bendrovė savo klientams siūlo ir naują paslaugą – siuntų administravimą. Siuntas, kurias gautų centro klientai, jas visada patogiu laiku galėtų atsiimti filiale Vilniuje ar Kaune. Įmonė taip pat siūlo ir pašto dėžučių nuomos paslaugą.

Saugumas už 14 eurų mokestį

Kiekvienas klientas turtą saugo savo patalpoje, nuo kurios raktus turi tik jis pats. Į pastatą galima lengvai patekti beveik visą parą naudojant elektroninę prieigos kortelę. Patalpos ir įmonės teritorija yra nuolat stebimos vaizdo kameromis bei saugoma saugos tarnybos. Klientams pageidaujant, įmonė siūlo ir ypatingą saugumo paslaugą – individualiai, būtent jų daiktų saugojimo patalpoje įrengtą vaizdo kamerą, kuri nuolatos filmuojamą vaizdą siųstų į mobilųjį kliento telefoną. Įmonė taip pat siūlo dar vieną naujieną – mažas, seifo dydžio daiktų saugyklas.

Klientų saugomas turtas yra apdraustas tarptautinėje draudimo bendrovėje, o draudimas jau įskaičiuotas į bendrą paslaugos kainą. Pastatas taip pat yra draustas. Įmonė vadovaujasi tarptautiniais savarankiško daiktų saugojimo standartais, užtikrinančiais tinkamą temperatūros režimą ir vėdinimą. Taip saugomi daiktai išlieka nepažeisti ir nepakitę.

Mažiausios saugojimo patalpos kaina mėnesiui prasideda nuo 14 eurų per mėnesį. Kaina priklauso nuo patalpos ploto – kuo patalpos plotas didesnis, tuo žemesnė nuomojamos patalpos kvadratinio metro kaina. Kaina nepriklauso nei nuo saugomų daiktų, nei nuo jų kiekio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)