Garsenybes nuoma žavi dėl finansinio lankstumo ir laikino gyvenimo – juk joms tenka keliauti po filmavimo aikšteles visame pasaulyje, rašo apartmenttherapy.com. Štai kelios garsenybės, kurios negaili pinigų už neįpareigojantį santykį su nekilnojamuoju turtu:

Kendall Jenner ir Benas Simmonsas

Vos praėjusį mėnesį šis supermodelis ir jos vaikinas krepšininkas Vakarų Holivude nusprendė išsinuomoti penkių miegamųjų ir šešių vonios kambarių namus. 376 kv. m ploto namas yra tikras modernumo šedevras, už kurį kas mėnesį tenka pakloti rimtą sumą – 25 tūkst. dolerių. Tačiau vėliau K. Jenner turėtų persikelti į savo nuosavus, 8,55 mln. dolerių kainavusius namus Beverli Hilse. Šiuo metu jie yra renovuojami: panašu, kad K. Jenner ir buvęs jų savininkas Charlie Sheenas turi skirtingą skonį apdailai.

Beyonce ir Jay Z

Kai praėjusiais metais Bey ir J susilaukė dvynukų Rumi bei Siro, naujagimius jie atsivežė į 10 miegamųjų ir 14 vonios kambarių vilą Malibu. Vos vienas mėnuo 1496 kv. m ploto viloje šiai porai kainavo 400 tūkst. dolerių. Jie galėjo nusipirkti šį namą už 54 mln. dolerių, bet panašu, kad už tokius pinigus Beyonce nepanoro kristi į sofos pagalvėles. Tai nebuvo pirmas kartas, kai sutuoktiniai nusprendė būstą išsinuomoti: 2015 metais už šiuolaikinio stiliaus namą Holmbi Hilse jie mokėjo po 150 tūkst. dolerių už mėnesį.

Justinas Bieberis

Jei yra žvaigždė, itin mėgstanti šokinėti iš vieno būsto į kitą, tai ji yra ne kas kita, kaip visų mėgstamas dainininkas Justinas Bieberis. 2014 metais, kai kitai garsenybei Khloe Kardashian pardavė savo vilą Kalabase, J. Bieberis persikėlė ne į vienerius, bet į dvejus ištaigingus butus Beverli Hilse, kurie kiekvieną mėnesį jam kainuodavo 16 tūkst. ir 11 tūkst. dolerių. Veikiausiai J. Bieberis taip triukšmaudavo, jog daugiabučio administracijai nuo 18 val. iki 8 val. ryto tekdavo samdyti privačią apsaugos bendrovę, kad ši užtikrintų tvarką.

Joe Jonas

Čia nėra kur suvalgyti „Cake by the Ocean“, bet mes tikrai nesiskųstume dėl šio modernaus 7-ojo dešimtmečio namo. Buvęs „Jonas Brothers“ dainininkas ir dabartinis DCNE lyderis už šį 308 kv. m namą kas mėnesį moka po 40 tūkst. dolerių. Spėjame, kad vien tik apvalus vonios kambarys su milžiniška vonia kainuoja kelis tūkstančius dolerių.

„One Direction“

Žinoma, pirmakursiai nuomą moka už mėnesį. Tačiau kai esi „One Direction“, prabangų būstą už 27 tūkst. dolerių gali išsinuomoti ir savaitei. Būtent tiek ši grupė sumokėjo už vilą Malholando kelyje, kai 2013 metais išsinuomojo ją vos vienai savaitei. Nuošali vila slėpėsi už vartų, o jos plotas siekė 1021 kv. m. Dar 232 kv. m buvo skirti laisvalaikio erdvei lauke, kur buvo įrengtas baseinas ir du SPA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)