Už 725 dolerius nakčiai (apie 620 eurus) penkių miegamųjų name gali apsistoti iki 20 asmenų, sakoma skelbime, kuriuo remiasi agentūra dpa.

Svetainėje stovi natūralaus dydžio kartoninė D. Trumpo figūra. „Tai puiki kompanija iki vėlumos žiūrėti „Fox News“, – rašo nuomotojas.

Nekilnojamojo turto portalas „Paramount Realty“, paprašytas vieno restorano savininko, kuris čia aštuonerius metus gyveno su savo šeima, po D. Trumpo pergalės rinkimuose lapkritį pardavė namą vienam investuotojui. Šis kovą jį už 2,1 mln. dolerių (1,8 mln. eurų) pardavė investuotojai iš Kinijos, tada iš jos išsinuomojo ir dabar siūlo per „Airbnb“ platformą. „Paramount Realty“ savininkas Misha Haghanis patvirtino, kad skelbime iš tikrųjų nuomojamas D. Trumpo vaikystės namas.

1940-aisiais dabartinio prezidento tėvo Fredo Trumpo statytas fachverkinės konstrukcijos namas stovi ramiame kvartale. D. Trumpo tėvai čia gyveno, kai 1946-aisiais gimė sūnus. Kai Donaldui buvo ketveri, šeima persikraustė.

„Nuo tada, kai Trumpai čia gyveno, nedaug kas pasikeitė, – rašoma „Airbnb“ platformoje. – Tai yra nepakartojama ir ypatinga galimybė pernakvoti pareigas einančio prezidento name“.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)