Kaip matyti iš ką tik paskelbtų nuotraukų, Malibu esanti A. Hopkinso nuosavybė per stebuklą išliko nė nepaliesta, nors kaimyniniai pastatai nemenkai nukentėjo, tad juose įsikūrusioms įžymybėms teks skaičiuoti didžiulius nuostolius.

Anthony Hopkinso namas Malibu

A. Hopkinsas yra vienas iš laimingųjų, nenukentėjusių nuo Kalifornijoje siautusių gaisrų, nors išsisukti nuo nelaimės pavyko tik per plauką.

Žvelgiant į paskelbtas iš viršaus darytas nuotraukas, galima labai aiškiai matyti, kad pragaištingas Vulsio gaisras kažkokiu stebuklingu būdu aplenkė legendinio Velso aktoriaus namą Malibu mieste.
Artimiausių A. Hopkinso kaimynų vilos – visiškai nuniokotos liepsnų. Praeitą savaitę gaisras išdegino daugiau kaip 40 tūkst. ha teritoriją.

Anthony Hopkinso namas Malibu

Beveik visa A. Hopkinso namus supanti teritorija taip pat gerokai nukentėjo nuo liepsnos – tik jo į jūrą atgręžtas namas liko, koks buvęs.

Dar labiau stebina ant vejos tebestovintys du atlenkiamieji krėslai.

„Mano žmona ir aš šiandien norime kreiptis savo draugų, motinų ir vaikų vardu, kad išreikštume dabar juos ištikusį skausmą ir praradimo jausmą“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)