Šis darbo pasiūlymas pasirodė, kai buvo suplanuotas 10 metų truksiantis 369 mln. svarų vertė Bakingamo rūmų renovavimo projektas. Atrinktam renovacijos specialistui tektų atlikti įvairias užduotis – atlikti statinių baigiamuosius dekoravimo darbus, apžiūrėti ir įvertinti jų būklę, garantuoti, kad kambariai tinkamai renovuoti, asistuoti, renovuojat kambarius, kad šie atliktų savo reprezentacines funkcijas.

„Jūsų darbas turi atitikti aukščiausius standartus, – rašoma skelbime. – Juk jūsų darbo rezultatus matys tūkstančiai žmonių.“

Kiti reikalavimai: žmogus turi aistringai domėtis istoriniais pastatais, laiku atlikti darbus, būti pastabus detalėms, komunikabilus, mokėti organizuoti, sklandžiai įsilieti į komandą, taip pat būti lankstus.
Skelbime akcentuojama, kad būsimo restauratoriaus laukia „garbė tapti visame pasaulyje garsios institucijos komandos dalimi“.

Siūlomas užmokestis už 40 darbo valandų savaitę – 28–30 tūkst. svarų, priklausomai nuo patirties, taip pat 15 proc. įnašas į pensijų fondą, 33 dienos atostogų per metus, galimybė tobulintis, dalyvauti mokymuose.

Deja, šansų netyčia sutikti karalienę Elžbietą ar galimybės paplepėti su ja prie puodelio arbatos nebus – pranešama, kad karalienė visam laikui išsikėlė į Vindzoro pilį ir tik retkarčiais planuoja apsilankyti Bakingamo rūmuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją