Visi kartu išrinkime, kurie Lietuvos pajūrio būstai yra verti tapti geriausiais. Kiekvienoje iš 5 kategorijų galėsite rinktis iš pasiūlytų pajūrio būsto projektų. Vėliau bus išrinkta 15 daugiausiai balsų surinkusių dalyvių.

Finalinio balsavimo metu iš visų 15-os dalyvių išrinksime po vieną geriausią. Nugalėtojai bus išaiškinti susumavus lygiaverčius komisijos ir skaitytojų balsus ir paskelbti Delfi naujienų portale. Su taisyklėmis galite susipažinti ČIA.

Kategorijos, pagal kurias bus vertinami pajūrio būstai:

I. Tvarumas ir integracija į gamtą;

II. Bendruomeniškiausias būstas. Būstas ar jo kompleksas, kuriantis gyvenimo būdą;

III. Išskirtinis ir unikalus būstas. Būstas, kuris nepakeis pradinės savo paskirties dar 100 metų;

IV. Ekonomiškas būstas. Optimaliausias tiek kaina, tiek kokybe, tiek prieinamumu;

V. Šiuolaikiškiausias būstas. Inovatyvūs, išmanūs namai. Įdiegti modernūs energetiniai sprendimai.

Nuo gruodžio 16 d. iki sausio 26 d. Delfi skaitytojai kviečiami balsuoti už visus kandidatus kiekvienoje kategorijoje. Speciali Delfi redakcijos komisija taip pat atiduos savo balsus už kiekvieną kandidatą.

Sausio 27 d. visi balsavimai bus sustabdyti. Susumavus visus komisijos ir skaitytojų balsus bus atrinkti 5 projektai. (po 1 iš kiekvienos kategorijos).

Nugalėtojams bus įteikti Delfi apdovanojimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją