Išties, nepaminėti šio „pasiekimo“ neišeina – daugiau nei 40 proc. naujo modelio pirkėjų susidūrė su vienokiomis ir kitokiomis „X-Trail“ problemomis. Nors reikia pastebėti, kad šis japoniškos markės automobilis buvo surenkamas Anglijoje, tad visai tikėtina, kad tai taip pat buvo viena iš priežasčių, kodėl jis negalėjo pasigirti aukšta kokybe.

Tiek respondentai, tiek ir naudotais automobiliais prekiaujančios „Longo LT“ įmonės atstovai minėjo, kad modeliui netrūksta specifinių gedimų. Štai, pavyzdžiui, naujų automobilių pirkėjai skundėsi, kad nors „X-Trail“ ir neturėjo ypatingai rimtų gedimų, tačiau jų remontas buvo nepigus, o garantija negaliojo.

Naudotų automobilių aikštelės savininkai minėjo, kad antros kartos „Nissan X-Trail“ netrūksta tokių specifinių patikimumo ir priežiūros problemų kaip pernelyg ankstyvas benzininių variklių alyvos žiedų dilimas, CVT transmisijos alyvą rekomenduojama keisti kas 25 tūkst. kilometrų, taip pat japoniškų automobilių detalės yra brangios ir jų ne visada yra vietoje.

Nissan X-Trail

Bet vis tiek „Nissan X-Trail“ buvo populiarus ir ne be priežasties. Pagamintas naudojant tą pačią „CMF-CD“ platformą kaip ir aljanso partnerių „Renault Koleos“, už Atlanto parduodamas kaip „Nissan Rouge“, jis pirkėjus viliojo gerokai erdvesniu nei „Nissan Qashqai“ salonu, galimybe užsisakyti septynių vietų variantą (nuo 2013 debiutavęs antros kartos „Qashqai“ nebebuvo siūlomas +2 versijoje), taip pat turėjo didesnę bagažinę. Žodžiu, gerokai praktiškesnis nei mažesnysis „Qashqai“.

Ir solidesnis – salone panaudotos akivaizdžiai kokybiškesnės apdailos medžiagos, automobilis džiugina geromis komplektacijomis ir įranga, taupiais dyzeliniais motorais, galimybe rinktis tiek versijas su „automatu“, tiek ir visų ratų pavara – visos šios savybės, kartu su ne pačia didžiausia kaina, palyginti su konkurentais, vilioja ieškančius erdvaus naudoto SUV arba krosoverio automobilio.

Tad nesistebiu, kad „Motorai TV“ „Youtube“ kanale buvo ne kartą prašyta padaryti šio automobilio apžvalgą – kanalo komentaruose jus galite palikti savo pageidavimus, jei norite daugiau sužinoti apie vieną ar kitą naudotą modelį, taip pat ten rasite kitas naudotų ir naujų automobilių apžvalgas.

Na, o grįžtant prie antros kartos „Nissan X-Trail“, kuris 2022 metais buvo pakeistas nauju modeliu, tai jei tik rasite tvarkingai prižiūrėtą egzempliorių, automobilis už palyginti nedidelę kainą turėtų dar ilgai džiuginti tiek savo gera įranga, tiek ir šauniomis eksploatacinėmis savybėmis.

Daugiau apie naudotą „Nissan X-Trail“ žiūrėkite vaizdo medžiagoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)