„Spausk Gazą!“ žiūrovai matė, kad „Audi 80” buvo pirkta iš konfiskuotų automobilių aikštelės. Laidos vedėjas Matas Rinkevičius ir Paulius Garkauskas džiaugėsi radę gana neblogos būklės automobilį, tačiau kuo toliau, tuo labiau ėmė lįsti problemos.

Labiausiai pastebimas defektas – skilę galiniai žibintai.

„Teko atsisakyti minties vykti į techninių apžiūrų centrą, nes su tokiais žibintais TA tikrai neįveiktume“, - konstatavo M. Rinkevičius.

Todėl „Audi“ buvo nugabenta į „Spausk Gazą!“ bandymų poligoną, kur jos laukė pirmasis iššūkis.

Ši „Audi“ buvo pagaminta 1991 metais. Sedane sumontuotas 1,8 litro darbinio tūrio (66 kW) variklis, išvystantis 90 AG. Deklaruota, kad priekiniais ratais varomas automobilis 100 km/val. greitį pasiekdavo per 12,4 sek.

„Praėjo 27-eri metai. Dabar išsiaiškinsime, kiek arklių išsibėgiojo iš po „bulkos“ variklio dangčio“, - prieš išbandymą teigė P. Garkauskas.

Bandymas paprastas ir aiškus, tačiau senutėlė „Audi“ nuo pat pradžių pradėjo rodyti kaprizus, o galiausiai jau po pirmo bandymo teko kreiptis į meistrus.

„Labai gaila, kad mūsų rankose vėl „Audi“. Ilgai su ja nežaisime. Netrukus dalyvausime lenktynėse ir beveik neabejoju, kad tai bus pabaiga. Manome, kad mūsų laidoje „Audi“ jau šiek tiek per daug, todėl kita auka bus tikrai kitos klasės automobilis“, - teigė P. Garkauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)