Lenktynių taisyklės tokios, kad komandą sudaro du vyrukai ir viena mergina. Todėl prie Mato Rinkevičiaus ir Pauliaus Garkausko prisijungė Vaida Venslavičiūtė.

„Spausk Gazą!“ į „F-race 200” lenktynes atvyko jau trečią kartą. Pirmą kartą tame pačiame „Nemuno žiede“ su „Audi 100” užimta pirma vieta naujokų grupėje.

„Audi 100” tuomet su iššūkiu susidorojo tiesiog puikiai. Deja, būtent šis iššūkis ir kainavo „Audi“ gyvybę, nes dėl patirtų apgadinimų galiausiai užkalė variklis. Bet kokiu atveju, finišas buvo pasiektas“, - prisimena P. Garkauskas.

Antrasis kartas su „Renault Clio“ nebuvo toks sėkmingas – tuomet finišo komanda nepasiekė.

Dabar komanda pasirinko „Audi 80”. Su ja problemos prasidėjo dar pirmajame iššūkyje, kai pradėjo streikuoti kuro siurblys. Panašu, kad šios problemos iki galo išspręsti nepavyko.

„Pradžioje atrodė, kad lyg viskas neblogai, tačiau varikliui vis labiau artėjant prie darbinės temperatūros automobilis ima trūkčioti“, - pasakoja M. Rinkevičius.

Jau per treniruotes „bulka” nervingai ėmė trukčioti, o artėjant lenktynėms reikalai negerėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)