Tautvydas savo garaže turi tokius superautomobilius, kaip „Aston Martin Rapid AMR“, „Aston Martin DB11”, „Bentley Continental“, o sezono atidaryme Nemuno žiede vyras išbandė „McLaren 720S”.

Beje, „McLaren“ vyras pats iš Vokietijos parvairavo į Lietuvą, o Lenkijoje įvyko incidentas – superautomobilis kliudė kiškį, buvo apgadintas priekinis buferis. Tokio apgadinimo kaina – 30 tūkst. eurų.

Tautvydas neslepia, kad mėgsta greitį, o „McLaren“ Vokietijos autobane skriejo net 338 km/val. greičiu. Tai beveik maksimalus greitis, kokį gali pasiekti šis monstras (341 km/val.)

Tokį greitį leidžia pasiekti 4 litrų variklis (530 kW) su dviem turbinomis, generuojantis 710 AG.

Tautvydas ramiai pasakoja, kad vairuojant ekstremaliai, „McLaren“ degina net 80 litrų benzino. Važiuojant ramiai „pakaks“ 30 litrų. 100 km/val. greitį „720S” pasiekia vos per 2,9 sekundės.

Iki 200 km/val. įsibėgės per 7,8 sek. Nemuno žiedo tiesiojoje Tautvydas įsibėgėjo iki 170 km/val. ir pasiekė didžiausią greitį tarp visų drago dalyvių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)