Šis egzaminas – tik savanoriškas pasitikrinimas, kad žinotumėte, kaip gerai išmanote KET.

Egzaminą-testą sudaro 20 klausimų, jiems atsakyti skiriama 30 minučių. Egzamino klausimai sudaryti iš teorinių KET klausimų ir praktinių situacijų sprendimo. Egzaminą buvo galima pradėti laikyti nuo rugsėjo 25 dienos 12 val.

Dėl prizų varžysis tie dalyviai, kurie sprendė KET egzamino užduotis tarp 12:00 ir 13:00 valandos. Spręsti egzamino klausimus DELFI portale galima ir vėlesniu metu, tačiau tuomet jau nesivaržant dėl prizų.

Dėmesio: Kiekvienam klausimui pateikiami atsakymų variantai, iš kurių gali būti teisingas vienas, keli arba visi. Bent vieno teisingo varianto nepažymėjimas arba nors vieno neteisingo varianto pažymėjimas laikomas klaida.

10 geriausiai KET egzamino užduotis DELFI portale išsprendusių dalyvių (atsakiusių teisingai arba padariusių mažiausiai klaidų) bus apdovanoti „Lietuvos draudimo“ įsteigtu prizu – privalomuoju vairuotojų civilinės atsakomybės draudimu su nemokama technine pagalba kelyje vieneriems metams. Visi nacionalinio KET egzamino nugalėtojai bus viešai paskelbti per dvi savaites po egzamino www.ld.lt ir www.delfi.lt.

Egzamino klausimus parengė UAB A. Bialo vairavimo mokyklos direktorius – vairuotojų mokytojas Aleksandras Bialas.

Dalyvaudami nacionaliniame KET egzamine sutinkate, kad esate susipažinęs ir sutinkate su nacionalinio KET egzamino taisyklėmis.

Papildomi klausimai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)