„Pastaruoju metu labai populiaru videoregistratoriais filmuoti pažeidėjus Lietuvos keliuose, kelti vaizdus į internetą. Mes siūlome vairuotojams prisidėti prie mūsų laidos kūrimo ir tapti gatvių reporteriais – savo užfiksuotus vaizdus atsiųsti mums“, - sakė laidos „Ne vienas kelyje“ vedėjas Dainius Leonavičius.

Pasak Dainiaus, ši laida yra švietėjiška, auklėjamoji, o rengėjų tikslas padėti gatves ir kelius paversti saugesniais, važiavimą automobiliu padaryti malonesnį.

„Todėl manome, kad vairuotojai taps mandagesni, jei žinos, kad vaizdai su jų pažeidimais gali patekti į televizijos ekranus. Mes pasistengsime, kad patys akiplėšiškiausi būtų nubausti, o juos nufilmavę - apdovanoti. Kadangi tai konkursas – geriausių vaizdo įrašų autoriams bendrovė ALTAS įsteigė vertingus prizus. Šis konkursas akcija tęsis visą laidos sezoną iki kitos vasaros, o geriausius apdovanosime du kartus – prieš Naujuosius metus ir sezono pabaigoje.“

Apie konkurso sąlygas galima sužinoti laidos Facebook tinklapyje www.facebook.com/nevienaskelyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)