Policijos pareigūnai, atsižvelgdami į tai, kad „Via Baltica“ kelyje yra intensyvus transporto priemonių eismas, dėl pakankamai tankiai apgyvendintos teritorijos vyksta ir pėsčiųjų judėjimas, o taip pat dažnai įvyksta eismo įvykiai, kurių dalyviai yra krovininių transporto priemonių vairuotojai, šiame ruože nuolatos vykdo specialias tikslines priemones.

Iš viso praėjusiais metais surengtos 7 tęstinės priemonės, kurių metu buvo vykdyta Kelių eismo taisyklių pažeidimų kontrolė.

Šiemet ir toliau tarptautiniame greitkelyje „Via Baltica“ bus vykdomos prevencinės priemonės bei stiprinama eismo kontrolė. Nuo sausio 27 d. iki vasario 26 d. ypatingas dėmesys bus skiriamas transporto priemonių važiavimo greičio, vairuotojų blaivumo ir kitų Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimų kontrolei. Taip pat bus vykdoma krovininių transporto priemonių vairuotojų vairavimo ir poilsio rėžimo kontrolė, krovinius gabenančių transporto priemonių patikra.

Policijos pareigūnai prašo vairuotojų neviršyti nustatyto leistino greičio, vairuoti atsakingai, saugoti save ir savo artimuosius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)