Pastaruoju metu dauguma (74%) apsidraudusiųjų internetu klientų atsinaujina draudimo sutartis elektroninėje erdvėje, nesikreipdami tiesiogiai į draudimo bendrovę.

Draudimas internetu įgyja pagreitį ir jau tampa norma. Šiandien stebime naują įdomią tendenciją – žmonės elektroniniu būdu vis dažniau draudžiasi iš mobiliųjų įrenginių. Besidraudžiančiųjų srautas iš mobiliųjų įrenginių per metus išaugo 140 %. Taigi šiandien tobulindami paslaugas galvojame apie mobiliąją prieigą ir patogesnius būdus naudotis draudimu telefone ar planšetėje“, - teigia „PZU Lietuva“ Naujų pardavimo kanalų skyriaus vadovas Rimtas Vaitkunskas.

R.Vaitkunskas priminė, kad mobiliaisiais telefonais vairuotojai linkę ne tik apsidrausti, bet ir naudotis draudikų teikiama pagalba kelyje.

Draudimo ekspertas mano, kad internetas ir mobilieji įrenginiai ilgainiui taps pagrindine pagalbos priemone vairuotojams kelyje ar tvarkant draudimo klausimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)