Kauną sustingdė nepavažiuojantys vilkikai

Kaune ir aplink jį gyvenantys vairuotojai informuoja, kad keliai čia – apsnigti, gausu sniego, slidu ir važiuoti tenka ypač atsargiai. Apie eismo įvykį, į kurį pateko vilkikas, pranešama važiuojant iš Kauno Klaipėdos link.

Dar vienas eismo įvykis – iš kelio išlėkęs ir vadinamąsias „žirkles“ patyręs sunkvežimis – vairuotojus pasitinka netoli Kauno Laisvosios ekonominės zonos (LEZ).

Informuojama, kad Raudondvario plente spūstis – kone nejudanti, mat kelyje yra eismo įvykių, sustabdžiusių judėjimą. Be to, nemažas eismo įvykis užkimšo kelią Domeikavoje, čia vilkikas užtvėrė kelią, negali važiuoti jokios didesnės transporto priemonės.

Bendrosios pagalbos centras gavo pranešimą ir apie tai, kad Šakių rajone, Jančių kaime, susidūrė du lengvieji automobiliai ir vilkikas, nukentėjo vienas vairuotojas, kuriam prireikė medikų pagalbos.

Nuo Vilniaus iki Kauno važiavę vairuotojai informuoja ir apie tai, kad pakeliui matė bent kelis vilkikus, išslydusius iš kelio.

Vilniuje pasipylė avarijos

Ne ką geresnė padėtis ir aplink Vilnių. Čia vairuotojai praneša apie eismo įvykius kone kiekviename kelyje, vedančiame į sostinę. Pavyzdžiui, Eišiškių plente eismą stabdo net du eismo įvykiai. Važiuojant Salininkų link – eismo įvykis: vairuotojas išlėkė į priešingą kelio pusę ir susidūrė su priešais važiavusiu automobiliu.

Net apie kelis eismo įvykius pranešama ir pačiame Vilniuje. Situaciją sunkina pora avarijų Geležinio Vilko gatvėje, važiuojant nuo Molėtų, taip pat – greta Vakarinio aplinkkelio, Tuskulėnų, Ulonų, Santariškių gatvėse. Bent kelios avarijos pasitiks tuos, kurie važiuos Naujojoje Vilnioje, taip pat – Minsko plentu.

Be to, dėl snygio sustingo ir pagrindinės miesto arterijos: vairuotojai negali važiuoti Pilaitės, Savanorių prospektais, ypač lėtas eismas Ukmergės, Geležinio Vilko, Kareivių gatvėse. Įvažiuojant į Geležinio Vilko gatvės tunelį eismas kone sustingęs ir nejuda.

Kaip skelbia Vilniaus gatves prižiūrinti bendrovė „Grinda“, remiantis skirtingais šaltiniais, sniego danga (skirtingose vietose) pernakt ūgtelėjo 5–7 cm.

Šiuo metu eismo sąlygos greitojo eismo gatvėse yra geros, viešojo transporto judėjimas nėra sutrikęs. Atokiau nuo miesto centro esančiose gatvėse situacija kiek sudėtingesnė – gatvės vietomis padengtos prispausto, pažliugusio sniego sluoksniu.

„Grindos“ žiemos technika be jokių pertraukų mieste dirbo visą naktį, dirba ir išaušus ketvirtadienio rytui.

Avarijose nukentėjo žmonės

Panevėžiečiai praneša apie eismo įvykius keliuose, vedančiuose į Šiaurės Lietuvos sostinę. Čia, greta „Dominari“ pastato, žiedinėje sankryžoje, susidūrė net du vilkikai ir lengvasis automobilis.

Dar daugiau avarijų važiuojant iš Panevėžio į Vilnių, čia net keli automobiliai nulėkė nuo kelio.

Bendrasis pagalbos centras informavo ir apie tai, kad Panevėžio rajone, kelyje Paliūniškis–Vabalninkas, nuo kelio nulėkė Toyota automobilis. Eismo įvykyje nukentėjo net trys žmonės.

Susidūrėte su keblia situacija kelyje, įamžinote prastas eismo sąlygas, eismo įvykį? Pasidalinkite auto@delfi.lt arba užpildę šią formą.

include("/www/delfi/php/local/formAdmin/gen/275.inc"); ?>

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (271)