Policinės priemonės metu nustatyti 22 leistino greičio viršijimo atvejai. Dešimt iš šių pažeidimų nustatyta kovo 22 d., kuomet buvo vykdomas neviešas patruliavimas automobiliu, kuris nepažymėtas skiriamaisiais policijos ženklais.

Nustatyta 10 vairuotojų, kurie greitį viršijo daugiau kaip 10, bet ne daugiau kaip 20 kilometrų per valandą (tai užtraukia baudą vairuotojams nuo keturiasdešimties iki vieno šimto litų), 6 greitį viršijo daugiau kaip 20, bet ne daugiau kaip 30 kilometrų per valandą (tai užtraukia baudą vairuotojams nuo vieno šimto iki trijų šimtų litų), tai pat 6 viršiję greitį daugiau kaip 30, bet ne daugiau kaip 40 kilometrų per valandą (bauda - nuo keturių šimtų iki šešių šimtų litų, o vairuotojams, neturintiems dvejų metų vairavimo stažo, –nuo keturių šimtų iki šešių šimtų litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo trijų iki šešių mėnesių).

Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidėjams surašyti administracinės teisės pažeidimo protokolai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją