Vairuotojai pirmadienį popiet negailėjo piktų žodžių, kad visą dieną eismas viena judriausių miesto gatvių yra užstrigęs. Sostinės gyventojai dalijosi, kad situacija, kokia buvo ryte, piko metu, kone nepasikeitė, mat visą dieną eismo pralaidumas yra prastas.

Tiesa, vairuotojai dalindamiesi išgyvenimais negailėjo ir piktų žodžių.

„Rugsėjis dar neprasidėjo, o jau vos ne pusė dienos kamščiuose reikia prasėdėti. Negaliu suprast, kodėl kelio darbai negali būti perkelti į naktį, o ne dieną, kai eismo intensyvumas yra didžiausias. Kas bus vakare? Žmonės dvi valandas į namus važiuos“, – pasipiktinimo neslėpė vairuotojas.

JUDU („Susisiekimo pasklaugos“) atstovė spaudai Morta Bičkauskaitė „Delfi“ informavo, kad sunkesnį eismo pralaidumą Geležinio Vilko gatvėje lemia kelio darbai – dėl nugremžtos kelio dangos vairuotojai privalo sumažinti greitį, kai kuriais atvejais beveik sustoti, o dėl to esimo judėjimas lėtėja – formuojasi spūstys.

Vakarinio piko metu situacija gali dar labiau suprastėti, todėl vairuotojai raginami rinktis kitus maršrutus.

JUDU atstovė teigė, kad kelio darbai šioje gatvėje tęsis iki rugsėjo 1-osios, tad spūstys gali susidaryti ir kitomis dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)