Trečiadienio popietę Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai Juodpetrių kaimo ribose prasilenkė su „Mercedes-Benz“ vairuotoju, kuris pro pareigūnų automobilį praskriejo gerokai viršydamas leistiną greitį.

Tauragės rajone patruliuodami policijos ženklais nepažymėtu automobiliu, policijos pareigūnai užfiksavo „Mercedes-Benz“ vairuotoją, kuris kelio ruože, kur greitis ribojamas iki 70 km/val., važiavo 147 km/val. greičiu. Šiame tarptautinio kelio ruože ne tik intensyviai vyksta eismas, bet ir užfiksuojama nemažai atvejų kai į kelią išbėga laukiniai žvėrys, kurių susidūrimai su automobiliais baigiasi gana liūdnomis pasekmėmis.

Greitį viršijusiam vairuotojui pradėta administracinė teisena bei gresia bauda nuo vieno tūkstančio iki vieno tūkstančio penkių šimtų litų su teisės vairuoti transporto priemonę atėmimu nuo vieno iki trijų mėnesių arba septynių parų administracinį areštą su teisės vairuoti transporto priemonę atėmimu šešiems mėnesiams

Policijos pareigūnai ragina vairuotojus atsakingai elgtis kelyje ir paisyti važiavimo greitį nurodančių ženklų, gerbti visus eismo dalyvius ir saugoti savo bei kitų sveikatą ir gyvybę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)