Transporto priemonių greitis bus fiksuojamas mobiliais greičio matavimo prietaisais, be to, bus naudojami policijos skiriamaisiais ženklais nepažymėti tarnybiniai automobiliai, kuriuose įrengta greičio bei kitų pažeidimų fiksavimo įranga.

Kovo 23-25 dienomis visoje Lietuvoje taip pat bus organizuotos kontrolės priemonės, kurių metu bus vykdoma pavojingo ir chuliganiško vairavimo kontrolė (neatsakingas lenkimas, manevravimas, kiti Kelių eismo taisyklių pažeidimai).

Vairuotojų prašoma būti atsakingais, pasirinkti leistiną ir saugų važiavimo greitį. Šildant pavasario saulei neįsibėgėti gatvėse ir keliuose. O pavojingu ir chuliganišku vairavimu mėgstantiems „išsiskirti“ vairuotojams primenama, kad policija juos stebi „nematomais“ tarnybiniais automobiliais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją