Kur rasti tinkamą automobilį ir kaip saugiai jį įsigyti? Tai ypač aktualu tiems, kas neturi laiko sekti automobilių naujienų. Žinoma, jei gerai paieškosite, visada atsiras patarėjų: kaimynai, draugai ar bičiuliai su malonumu pademonstruos savo žinias. Tik ar jos bus patikimos ir profesionalios?

Pasak Ž. Kiaušo, prieš perkant automobilį pirmiausia reikia:

Įvertinti biudžetą, kurį skirsite automobiliui;

Išsiaiškinti, kokios klasės automobilis reikalingas;

Nuspręsti, kokios markės automobilis tinka ir patinka.

Pagalvoti apie perkamo automobilio amžių bei ridą;

Nereikėtų pamiršti, kad perkant automobilį iš nežinomų pirkėjų ar turgaus visada rizikuojate, kad bus:

Atsukta automobilio rida;

„Pataisyta“ serviso istorija ar tikroji kėbulo būklė;

Paslėpti defektai.

Blogiausia, kad automobilis gali būti vogtas. Šis faktas gali būti meistriškai užmaskuotas, o kartais net ir pats pardavėjas to nežino. Nepamirškite, kad šiuolaikinės technologijos leidžia taip užmaskuoti automobilio istoriją ir rimtus gedimus, kad tik profesionalo akis ir specialiai tam skirta įranga gali pastebėti problemas.

Ir tai tik keletas nemalonių siurprizų, kurie gali „slėptis“ jūsų išsirinktame automobilyje. Kokios pasekmės gresia? Išoriškai tvarkingo automobilio kaina vėliau gali smarkiai išaugti, nes pirkdami tiesiog nežinote, kiek dar reikės investuoti į automobilio remontą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)