Paieškos prasidėjo nuo patikimos, tačiau ne visada pigios „Toyota Corollos“ paieškų. Nors japoniški automobiliai pasižymi patikimumu, tačiau jų kaina – nemaža. Pavyzdžiui, maždaug dešimties metų senumo kompaktinis modelis „Corolla“ kainuoja beveik 15 000 Lt. Brangu, tačiau sutaupyti turėtume remonto sąskaita.

Eksperimento dalyviai iš gausybės skelbimų išsirinko pilkos spalvos, 2003 m. gamybos „Corollą“ su benzininiu 1.6 l, 110 AG varikliu. Pardavėjai nurodė, kad automobilis yra nuriedėjęs 105 000 km. Už jį prašoma 14 700 Lt.

Pardavėjas tvirtino, kad automobilis eksploatuotas Lietuvoje, prižiūrėtas, jį esą vairavo moteris. Tačiau dažų matuokliu patikrinus kai kurias kėbulo dalis paaiškėjo, kad „Corolla“ kažkur buvo gerai stuktelta.

Kokias istorijas automobilis patyrė praeityje, teko važiuoti patikrinti į servisą, o patikra atskleidė keletą staigmenų. Plačiau apie tai - laidos „Ne vienas kelyje“ siužete.

TV laidą „Ne vienas kelyje“ galite žiūrėti sekmadieniais, 17 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (211)